Dine gemte varer

Luk

Witt

Witt

Witt er en dansk virksomhed med blandt andet kogeplader, emhætter, ovne samt køleskabe og opvaskemaskiner på deres liste over produkter. Witt A/S blev grundlagt i 1993, og dengang var virksomhedens kerneforretning at importere hårde hvidevarer. I dag distribuerer Witt stadig en masse hårde hvidevarer og andre produkter fra blandt andet disse producenter: Liebherr, Fisher & Paykel, iRobot, Robomow og mange flere. Men her skal det handle om Witts egne produkter, som virksomheden med tiden også kom til at udvikle. Produktprogrammet fra Witt er kendetegnet ved høj kvalitet og moderne teknologi krydret med en gang innovation. Det betyder produkter, der virker og som er brugervenlige. Klik ind på de produkter, du leder efter, og læs mere om dem, så du kan vurdere, om Witt er det rette køb for dig.

Nyeste produkter fra Witt

Witt Range er navnet på den danske virksomheds nyeste skud på stammen og dækker over både kogeplader, ovne, emhætter og der er også en enkelt opvaskemaskine. Det er produkter i høj kvalitet, som udnytter den nyeste teknologi. Her kommer en kort gennemgang af nogle af fordelene ved produkterne fra Witt. Kogepladerne med induktion fra Witts portefølje er blandt markedets absolut kraftigste, idet de har en effekt op til 3400W. Indbygningsovnene fra Witt imødekommer ethvert behov, idet du kan finde mange forskellige typer og størrelser. Emhætten fra Witt udmærker sig ved at have et meget lavt lydniveau, så du næsten ikke kan høre, at den faktisk er tændt. Gennem tiden har Witt haft fokus på at ekspandere, og der er derfor selskaber i Sverige, Norge og Finland, og så er også England og Irland i kikkerten.

Witt er hårde hvidevarer i høj kvalitet udviklet ud fra danske standarder til danske og udenlandske forbrugere. Se nærmere på de enkelte produktkategorier online her på skousen.dk. Hvem ved, måske bliver dit næste produkt fra denne producent.

Dine gemte varer

Luk