Dine gemte varer

Luk

Se oprydningssalget her*

*Se tilbuddets varighed på det enkelte produkt.

Se oprydningssalget her*

*Se tilbuddets varighed på det enkelte produkt.

Wilfa

Wilfa

Wilfa A/S blev grundlagt i Norge i 1948. I starten var det støvsugere, som udgjorde produkt sortimentet, men i dag er det blevet udvidet til også at omfatte mange andre elektriske produkter. Der er fx køkkenmaskiner, blendere, el-kedler og saftpressere bare for at nævne nogle få.

Den dag i dag er Wilfa stadig norskejet. Og netop det nordiske marked har gennem hele virksomhedens historie været i fokus. Det er nærliggende, når virksomheden selv er baseret i et nordisk land, og når det er den nordiske kultur og stil, man selv har inde under huden. Derfor er produkterne fra Wilfa gennem årene blevet videreudviklet ud fra en lang erfaring med det nordiske marked. Det er både design, kvalitet, sikkerhed og brugervenlighed, som er blevet forfinet gennem årene.

Og det er netop sikkerhed og tryghed, som er vigtigst for Wilfa. Derfor har virksomheden et tæt samarbejde med NEMKO (Norges Elektriske Materialekontrol). Det er forbrugernes sikkerhed for, at alle produkterne, inden de kommer på markedet, er blevet testet og gennemgået af NEMKO.

Wilfas succeser

Wilfa har haft stor succes med deres blender, som har vundet flere tests og med deres saftpresser, som er blevet meget populær.

Saftpresseren Wilfa Juicemaster sj-150A har fået stor opmærksomhed i forbindelse med, at kok og medstifter af Aarstiderne, Søren Ejlersen sammen med Umahro Cadogan udviklede opskrifter til bogen SAFTER. De brugte nemlig Wilfas juicemaster, og Søren Ejlersen var begejstret for saftpressen. Juicemaster fra Wilfa er en såkaldt Slowjuicer. Den kværner råvarerne og presser dem igennem et filter, hvilket betyder, at der ikke sker en oxidation eller iltning af safterne, som kan skade mineralerne og vitaminerne i saften. For Wilfa, og alle andre producenter for den sags skyld, er det dejligt, når fagfolk udtaler sig positivt om deres produkter, da det giver en slags blåstempling i forhold til forbrugerne. Men kig dig omkring og læs mere om vores Wilfa produkter her på siden og lad dig inspirere til, hvad dit næste køb skal være.

Produkter fra Wilfa

Wilfa væghængt terrassevarmer
Wilfa Airfryer

Dine gemte varer

Luk