Dine gemte varer

Luk

Vinterudsalg | Spar op til 20% på alt fra Smeg på Skousen.dk*

SE UDVALGET HER | *Gælder ikke Jeres Favorit, tilbehør, returvarer eller ydelser og kan ikke kombineres med prismatch. T.o.m 20/01-21.

Whirlpool Køleskabe

Whirlpool køleskab

Det er en stor chance for, at du finder et Whirlpool køleskab her hos Skousen, som passer til dine behov. Der er et bredt udvalg af køleskabe i høj kvalitet og i flot design. Du kan finde både fritstående køleskabe og integrerbare køleskabe fra den amerikanske producent. De integrebare modeller er gemt væk bag en skabslåge, så her skal du ikke tænke på design eller farve. Det er kun funktionalitet og størrelse og måske energimærkning, du skal tage stilling til. Men det kan også være en udfordring at finde ud af, hvor meget køleplads man egentlig har brug for. Du kan nemlig vælge mellem køleskabe, som rummer mellem 146 og 374 liter, og det er jo noget af et spænd. Men tænk over, hvor mange personer I er i husstanden og hvordan jeres indkøbsvaner er. Hvis I godt kan lide at købe stort ind en gang om ugen, så skal du vælge et stort Whirlpool køleskab, ellers bliver pladsen hurtigt trang.

Design, energi og funktioner i et Whirlpool køleskab

Som nævnt fritager et integreret køleskab dig for at vælge farve. Men hvis du foretrækker et fritstående køleskab, så betyder design og farve straks en del. Du kan finde et Whirlpool køleskab i sort, hvid og stål. Du kan også kigge på, hvor meget energi køleskabet bruger, og her er det svært at gå galt i byen, for alle køleskabene fra Whirlpool ligger fra energiklasse A og op.

Her zoomer vi ind på et par smarte funktioner, som du kan finde i nogle af produkterne. Der er 6th SENSE køleteknik, som Whirlpool har udviklet. Det fungerer sådan, at temperaturen og fugtigheden hele tiden bliver kontrolleret. Og hvis der så er ændringer fx på grund af en åben køleskabsdør eller måske varme rester fra aftensmaden, så justerer systemet temperatur og fugtighed, så dine madvarer opbevares på den bedst mulige måde, så du har friske madvarer i længere tid. Der er også en anden funktion, nemlig Multiflow system, som sørger for friske fødevarer i længere tid. Den funktion betyder nemlig, at luften kan cirkulere frit mellem hylderne, og dermed sikres optimal temperatur på alle hylder.

Klik selv ind på det enkelte Whirlpool køleskab og sammenlign med andre modeller, så du er sikker på at købe det helt rigtige køleskab for dig.

Dine gemte varer

Luk