Dine gemte varer

Luk

*Gælder på udvalgte fryseskabe, køleskabe, kølefryseskabe, vaskemaskiner, tørretumblere, støvsugere og mikroovne ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

Siemens Vaskemaskiner

Siemens vaskemaskine

Også når Siemens producerer vaskemaskiner er miljøvenlighed et ufravigeligt krav. Der er på den måde arbejdet på at reducere forbruget af både vand, energi og vaskemiddel. Det kommer også til udtryk ved, at langt de fleste vaskemaskiner fra Siemens, som vi forhandler her på siden, har opnået den bedste energiklassificering, som er A+++.

Siemens vaskemaskine er anerkendt med hele to testvindere

Når et produkt bliver testvinder i forbrugerådets TÆNK, så betyder det, at du som forbruger trygt kan købe produktet og være sikker på at få et kvalitetsprodukt. For mange af os er det en rigtig god ledesnor, for udvalget er i dag så stort både blandt forskellige producenter og blandt den enkelte producents forskellige modeller. Her bliver du så præsenteret for to prisvindende Siemens vaskemaskiner.

I september 2013 blev Siemens vaskemaskine WM16Y890DN bedst i test ved forbrugerrådet TÆNK. En af de smarte features ved denne vaskemaskine er, at den selv doserer vaskemidlet og at den selv vasker tøjet automatisk. Det er lige meget, hvor meget tøj eller hvor snavset tøj, du vil vaske. Maskinen regner selv det hele ud, så tøjet bliver vasket under optimale forhold og så du ikke skal tænke over det. Systemet hedder i-Dos.

I april 2014 blev Siemens vaskemaskine WM16S465DN testvinder hos TÆNK. Denne vaskemaskine er meget energieffektiv, og så kan man næsten ikke høre, når den vasker. Motoren er iQdrive, det vil sige, den er magnetdrevet og kulfri. Det giver en motor, der holder til noget, som er effektiv og netop energieffektiv og med lavt lydniveau.

Der er næsten også frit valg på alle hylder, når det kommer til de vaskeprogrammer, der findes i vaskemaskinerne. Det er faktisk kun dit behov, der sætter en begrænsning, for i dag skal man nok nærmere kigge efter en model, der ikke har for mange avancerede funktioner, hvis man ikke har brug for det. Det er i al fald intet problem at få effektive og tidsbesparende vaskemaskiner til at hjælpe dig i hverdagen. Find din næste Siemens vaskemaskine online her på skousen.dk og gør et godt køb.

Dine gemte varer

Luk