Dine gemte varer

Luk

COVID-19 | Vi har samlet relevant information til dig her.

Siemens Ovne

Siemens ovn

Når du er på udkig efter en Siemens ovn, så er det især indbygningsovne, som de excellerer i. Men du kan også finde kombiovne og dampovne fra producenten. Det giver dig nærmest uendelige muligheder for at finde frem til lige præcis den ovn, du ønsker. Der er også den mulighed at købe et Siemens komfur, hvis det passer bedre til dit køkken og din pengepung. Men der er en stor fordel ved at købe ovn og kogeplade hver for sig, og det er den store fleksibilitet, det giver. Hvis du køber et komfur, så er der begrænsede valgmuligheder. Ved at købe en Siemens ovn så kan du virkelig dykke ned i detaljerne og specifikationerne for den ovn, du ønsker, så du får et produkt, som er skræddersyet til dit behov.

Skal din Siemens ovn være en testvinder?

Det er altid et godt valg at købe et produkt, som er blevet udnævnt til vinder i TÆNK?s test. Det er forbrugerens garanti for, at de har fat i et på alle måder godt produkt. Og vi vil da også gerne fremhæve Siemens pyrolyseovn HB63AB512S, som i november2013 blev udnævnt som bedst i test i TÆNK. Det, som blev fremhævet ved ovnen, var, at den klarer madlavningen godt, og at energiforbruget er i den gode ende. Og ud over det så fungerer rengøringen helt perfekt. Det er en ovn, som har få funktioner, og derfor vil den passe godt til dem, som bare vil have en ovn, som fungerer, som den skal. Og det gør denne model ifølge TÆNK?s dommerpanel.

Når du skal vælge din nye Siemens ovn

Der er mange faktorer, man kan kigge på, når man skal vælge ovn. En er rengøring. Testvinderen ovenfor har aktiveClean pyrolytisk selvrens. Det betyder, at snavs og så videre bliver til aske, som du nemt kan fjerne med en fugtig klud. Ud over pyrolyse kan du også finde ovne med andre selvrensende systemer, nemlig damprengøring og delvis katalyse. Der er lidt forskel på, hvordan ovnen renser sig selv, så klik ind på de ovne, som falder i din smag og læs om, hvordan det fungerer hos dem.

Så er der farve og design. Du kan finde en Siemens ovn i rustfrit stål, i hvid og også i sort, som er en anderledes og spændende farve at vælge til sin ovn. Designet kan du selv se ved at kigge på vores store udvalg. Så er der nok nogle modeller, som falder mere i din smag end andre. God jagt på din nye Siemens ovn!

Dine gemte varer

Luk