Dine gemte varer

Luk

Vinterudsalg | Spar op til 20% på alt fra Smeg på Skousen.dk*

SE UDVALGET HER | *Gælder ikke Jeres Favorit, tilbehør, returvarer eller ydelser og kan ikke kombineres med prismatch. T.o.m 20/01-21.

Siemens Køle-fryseskabe

Siemens køle-fryseskab

Rigtig mange husstande har et køle-fryseskab. Det er smart for de fleste, da de typisk kan rumme et gennemsnitligt behov inden for køle og fryse plads, og så optager de plads for bare ét højt skab. Du kan godt finde enkelte integrerede køle-fryseskabe fra Siemens, men det er inden for de fritstående køle-fryseskabe, at Siemens virkelig har et bredt og nuanceret udvalg. Og med mindre en integreret model, som er gemt bag en skabslåge er et krav for dig, så vil vi sige, at du kan finde et fritstående Siemens køle-fryseskab i så mange designs og modeller, at det skulle være mærkeligt, at der ikke er bare ét skab, der falder i din smag. Men nu er udseende jo ikke alt. Funktionalitet er lige så afgørende, når du skal købe et nyt køle-fryseskab.

Siemens køle-fryseskab testvinder i TÆNK

Derfor er det nærliggende her at fremhæve en bestemt model, nemlig Siemens KG 36NAW32. Dette Siemens køle-fryseskab blev nemlig bedst i test i TÆNKs test af køle-fryseskabe i december 2012. Der blev lagt vægt på, hvordan kølekapaciteten var og hvor god indfrysningen var. Og sidst men ikke mindst på strømforbruget. Og lad os lige dvæle lidt ved netop strømforbruget. Dette skab tilhører energiklasse A++ og er en del af Siemens’ eco+-serie, som er kendetegnet ved at være energieffektive hvidevarer uden kompromisser. Siemens er et trygt valg, når du er ude efter et produkt, som er energieffektivt. Vi har ofte over 50 køle-fryseskabe fra Siemens til salg her på skousen.dk, og ud af dem er der rigtig mange skabe i energiklasse A+++. Det laveste, du kan finde, er A+, og det er bestemt også et rigtig godt valg. Med andre ord, så kan du nærmest ikke gøre et køb, som ikke er energivenligt. Helt ned i de mindste detaljer er der tænkt på energien. Belysningen i køle-fryseskabene er ofte indbygget, energibesparende LED-belysning.

Tag dig lidt tid til at kigge de forskellige modeller igennem, når du skal vælge dit næste Siemens køle-fryseskab. Der er mange muligheder både inden for funktioner og design. Du kan fx finde et sort skab, som vil tage sig flot ud i det moderne køkken.

Dine gemte varer

Luk