Dine gemte varer

Luk

Vinterudsalg | Spar op til 25% på alle hvidevarer fra Bosch og Siemens på Skousen.dk*

SE UDVALGET HER | *Gælder ikke Jeres Favorit, tilbehør, returvarer eller ydelser og kan ikke kombineres med prismatch. T.o.m. 24/01-21.

Siemens Emhætter

Siemens emhætte

Der er flere forskellige faktorer, som spiller ind, når du skal vælge en emhætte til dit køkken, nemlig design, størrelse og type blandt andet. Hvis vi starter med det, vi alle kan se, designet, så kan du købe en Siemens emhætte i rustfrit stål, grå, hvid og sort, som er en af de mere modige og utraditionelle farver at vælge sin emhætte i. Og ud over farven, så er der jo også form og materiale, som spiller en rolle for, hvilken emhætte du foretrækker.

Dit køkken bestemmer

Hvis vi kigger lidt nærmere på de forskellige typer inden for en Siemens emhætte, så er der primært fire typer, du kan vælge imellem. Der er de klassiske væghængte emhætter, der er de frithængende emhætter, udtræksemhætter og endelig indsats emhætter. De sidste skal monteres under et skab fx, hvor de så sidder helt skjult. Det giver næsten sig selv ud fra dit køkkens indretning, hvilken model der passer ind. Når typen er på plads, skal du kigge på emhættens kapacitet eller sugestyrke. Du kan finde en Siemens emhætte, som kan suge op til 820 m3/t. Og igen er det faktisk dit køkken, der bestemmer. For du skal kigge efter kapaciteten ud fra dit køkkens rumfang. Jo større køkken des større sugeevne er der brug for. Dine kogeplader har også noget at skulle have sagt, for emhætten skal helst være mindst lige så bred som kogepladen. Du kan få en Siemens emhætte, der er 90 cm bred og naturligvis også mindre.

Siemens emhætte med iQdrive-teknologi

I mange af emhætterne fra Siemens er der deres innovative iQdrive motor-teknologi, som de lover 10 års garanti på. iQdrive er en motor uden kulbørster, og derfor er forbruget af energi lavere end ved de traditionelle motorer i emhætter. En anden smart funktion, som du finder i nogle af modellerne, er automatisk eftersug, det vil sige en sluk-automatik. Når du er færdig med at lave mad, kan du tænde for funktionen og få emhætten til at køre med eftersug i 10 minutter og derefter slukke for sig selv. Så er du helt sikker på at få den sidste mados væk.

Dine gemte varer

Luk