Dine gemte varer

Luk

Weekend-dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte ovne, Kogeplader, bordkogeplader, komfurer, emhætter, Varmepumper, varmeblæsere, radiatorer, grill, terrassevarmere, mikroovne og kaffemaskiner ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede va

Siemens

Siemens

Med Siemens i dit hjem åbner du dørene for nye muligheder og spændende løsninger. Det der kendetegner Siemens, er deres innovative formåen i ledtog med deres tyske ingeniørkunst. Dette kan tydeligt ses i alt det de er med til at producere og udvikle. Dette kan være lige fra deres hårde hvidevarer til deres atomkraftværker og vindmøller. Siemens er efterhånden i rigtig mange hjem uden man selv lige aner det, så der er en stor chance for at du har et eller flere Siemens-produkter til at være derhjemme.

Siemens gør hverdagen lidt lettere

Det er ikke for sjov at Siemens er blandt verdens bedst sælgende indenfor hvidevarebranchen. Siemens forsøger med funktionelle løsninger at lette vores hverdag og samtidig skabe en følelse af fremtiden i vores hjem. Med deres teknologi "connectivity" og fleksibilitet, prøver de at imødekomme forbrugernes behov på kryds og på tværs. Eksempler på dette kan være hvordan deres integrerbare opvaskemaskiner viser resttiden på gulvet foran maskinen, automatisk afrimning i deres frysere eller ovne med selvrens. På den måde skulle hverdagen meget gerne blive lettere og sjovere.
En række produkter fra Siemens har mulighed for at blive koblet op på internettet så det kan interagere med din smartphone eller lignende. På den måde kan du med et par tryk på din smartphone, starte din vaskemaskine mens du er på arbejde eller se hvad der mangler i køleskabet. Dette indikerer alt sammen at Siemens ligger til i førerfeltet hvad angår fremtidens hvidevarer på globalt plan.

Tidløst design

Når du køber et splinternyt Siemens produkt, er det ikke helt unormalt at blive begejstret over både design og funktionalitet. Der er med garanti tænkt på hver eneste lille detalje, selvom du måske først finder disse detaljer efterhånden som du anvender dit Siemens produkt. Siemens formår at leve op til selv de største forventninger og kan passe ind i de fleste hjem på baggrund af deres tidløse design og arkitektoniske detaljer.

Tysk kvalitet når det er bedst

God kvalitet og holdbarhed er nogle ord der ofte er forbundet med tyske virksomheder. Det er heller ikke en undtagelse når vi snakker Siemens. Hvert år kårer bl.a. Forbrugerrådet Tænk en lang række kategorier som værende bedst i test, hvor Siemens i mange af tilfældene løber med titlen på en række af deres produkter. Dette indikerer at Siemens kan sit kram i forhold til kvalitet og det derfor ikke er uden grund at man anser produkter fra Siemens som værende de bedst sælgende.

Spørgsmål om produkter fra Siemens

Hos Skousen går vi meget op i de produkter vi sælger, for at kunne yde den bedst mulige service overfor vores kunder. Derfor har vi også sat os meget ind i vores produkter fra Siemens, uanset om det er en espressomaskine eller en ovn, da vi må indrømme at vi sælger en del af dem. Hvis du skulle have nogle spørgsmål eller mangler rådgivning til at vælge det rigtige produkt fra Siemens, så er vores dør altid åben. Dog i den forstand at du kan fange os på telefon, chat eller mail alle ugens dage fra 08-22.

Dine gemte varer

Luk