Dine gemte varer

Luk

Se oprydningssalget her*

*Se tilbuddets varighed på det enkelte produkt.

Se oprydningssalget her*

*Se tilbuddets varighed på det enkelte produkt.

Scandomestic Køleskabe

Scandomestic køleskab

Lige som frysere er Scandomestic et godt og trygt valg, når det kommer til køleskabe. Det skyldes blandt andet, at mange af medarbejderne ved Scandomestic har en baggrund i køle- og frysebranchen. Det betyder, at de har erfaringen og indsigten, der skal til for at sikre, at produkterne er af højeste kvalitet. Du kan vælge mellem et fritstående Scandomestic køleskab eller en integrerbar model. Forskellen ligger i designet. Hvis du gerne vil skjule dit køleskab bag en skabslåge for at sikre et stilrent look i dit køkken, så er det et køleskab til integration, du skal vælge. De fritstående køleskabe fra Scandomestic er udført i et tidløst design, som ser godt ud i langt de fleste køkkener. Der er de helt klassiske farver som hvid og rustfrit stål, du kan vælge imellem, og køleskabene findes i mange forskellige størrelser, nemlig fra 48 liter til 380 liter. Vi vil mene, at der er et køleskab til ethvert behov her.

Energivenligt Scandomestic køleskab

Hvis du som mange andre moderne forbrugere går op i, at dine hvidevarer skal være gode for miljøet og for dit strømforbrug, så er et Scandomestic køleskab også et godt valg i denne henseende. Alle køleskabene fra producenten ligger inden for energiklasserne A+ og A++. Dog lige på nær Scandomestic High Cube og Scandomestic Cool Cube, som tilhører energiklasse B. Til gengæld er det et vaskeægte Coca Cola flaskeskab, du får her. Designet er rødt og lækkert med Coca Colas logo på. Forskellen på de to skabe er størrelsen. Så hvis du er glad for cola eller måske kender en, der er, så kig nærmere på disse to køleskabe.

Anderledes design

Vi bliver simpelthen også nødt til at fremhæve et andet Scandomestic køleskab her. Det er nemlig modellen Scandomestic Tool Box, som man kan sige er et køleskab og en værktøjskasse i ét. Der er tre værktøjsskuffer i skabet. Dette køleskab rummer 50 liter, og egner sig på den måde perfekt til en lille husstand eller måske især til et værksted eller en carport. Det er en super måde at indrette sig lidt sjovt og anderledes på. Og bemærk også, at energiklassen er A+, så du har altså også et energieffektivt køleskab i hænderne.

Dine gemte varer

Luk