Dine gemte varer

Luk

Scandomestic

Scandomestic

Scandomestic er en dansk virksomhed med hovedsæde i Silkeborg, som blev grundlagt i 2006. Scandomestic importerer og distribuerer hvidevarer og husholdningsapparater i hele Norden og også store dele af Europa. Når virksomheden får produceret hvidevarer og husholdningsapparater, lægger man vægt på en tæt kontakt med kunderne og med leverandørerne. Dette gør Scandomestic til en leverandør af kvalitetsprodukter, som opfylder kundernes behov. For at kunne levere kvalitetsprodukter har virksomheden både øje for produktionen og de enkelte medarbejdere, som er nøje udvalgt og som ved, at deres indsats gør en forskel også for kunderne. Service er nemlig også et område, som Scandomestic lægger stor vægt på. Man er klar over, at god service betyder meget for kunderne i dag, og det bestræber virksomheden sig til sit yderste for at leve op til. Se alle vores hårde hvidevarer fra Scandomestic her på siden.

Scandomestics produkt sortiment

Scandomestic har et meget bredt udvalg af hårde hvidevarer og apparater til husholdning i deres sortiment. Der er fx frysere, køleskabe og køle-fryseskabe samt vinkøleskabe og amerikaner køleskabe. Og virksomheden har da også en meget stærk profil på lige netop dette område, da der er mange af medarbejderne i virksomheden, som har baggrund i køle- og fryseindustrien i Danmark. De besidder således alle stor viden og erfaring om køl og frys. Denne viden er i løbet af årene udvidet til også at rumme andre produkter som fx kogeplader, ovne, komfurer, emhætter og mikrobølgeovne.

Scandomestic hjælper kunderne

På Scandomestics hjemmeside kan man finde forskellige tips og råd i forbindelse med forskellige hvidevarer. Det er ment som en hjælp til kunderne. Der er for eksempel en tekst om lydene i køle- og fryseprodukter. Der står, at det kølemiddel, som bliver brugt i produkterne i dag, kan give nogle helt normale funktionslyde. Og det kan være godt for almindelige forbrugere at vide, hvad der er en normal lyd, og hvad der er tegn på, at der er noget galt med produktet. Der er fx brummen fra motoren, der er en rislende lyd fra kølevæsken, og der er en let baggrundsstøj fra ventilatoren i visse modeller.

Klik ind på de forskellige produktkategorier fra Scandomestic og lad dig inspirere til, hvad du lægger vægt på i produkterne. Der er mange billige hvidevarer fra Scandomestic her på siden.

Dine gemte varer

Luk