Dine gemte varer

Luk

*Gælder på udvalgte fryseskabe, køleskabe, kølefryseskabe, vaskemaskiner, tørretumblere, støvsugere og mikroovne ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede varer.

Returret

Når du handler hos www.skousen.dk, har du har du 30 dages returret, hvor du kan meddele os, at du fortryder købet og derefter returnerer varen til os.

Fortrydelsesretten gælder også om varens værdi er forringet og ikke kan betragtes som ny. Når du modtager varen, må du undersøge den for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Enkelte varer omfattes ikke af fortrydelsesretten, fx. pleje- og hygiejneprodukter (tandbørster, barbermaskiner o.l.). For disse varer gælder fortrydelsesretten kun, hvis originalemballagen er uåbnet.

Alle returvarer kontrolleres og hvis varens værdi er forringet kan du kan miste dit købsbeløb helt eller delvist. Se reglerne for tilbagebetaling her under.

Returfristen udløber 30 dage efter den dag, hvor du eller en anden person, som du har valgt (dog ikke transportøren) får varen i fysisk besiddelse. Returretten er kun gældende, hvis du giver os klar besked inden de 30 dage udløber. Dette gør du lettest ved besøge vores online reklamationscenter. Hvis du følger vejledningen, kvitterer vi straks pr. mail for modtagelse af din fortrydelse. Du kan også maile til os på: [email protected].

Udløber fristen på en helligdag, lørdag, søndag, grundlovsdag, juleaftensdag eller nytårsaftensdag forlænges fristen til den følgende hverdag. Har du bestilt flere varer på én ordre, som bliver leveret på forskellige tidspunkter, løber fortrydelsesretten fra den dag du modtager den sidste vare.

Fortrydelsesretten gælder kun for private forbrugere.

Forbrugeren afholder selv udgifterne for returnering af varen, se returbetingelserne her under.

Returbetingelser

Annullering af ordre

Indtil du har modtaget en mail om, at vi har pakket din ordre, kan du annullere den kvit og frit ved at kontakte os på 70 111 000 eller [email protected].

Herefter kan du stadig annullere din ordre frem til modtagelse af din vare, men du vil blive pålagt omkostningerne for at stoppe forsendelsen og returnere varen til lageret. Beløbet bestemmes efter varens leveringsmetode:

  • Varer bestilt med GLS eller PostNord: 39,-
  • Varer bestilt med fragtmand: 399,-

Sådan fungerer en returnering

Hvis du fortryder dit køb efter du har modtaget varen, skal du give os besked via vores online returformular

I returformularen kan du vælge, hvordan du ønsker, at vi skal afhente dit produkt.

Du vil blive pålagt et gebyr for returfragten på 399,- for alle produkter med levering til kantsten. Vær opmærksom på, at dette er prisen per produkt.

Samme pris (399,-) gælder også, hvis du fortryder købet, før du har modtaget dit produkt, da leveringen må afbrydes og produkterne returneres til lageret. Bemærk venligst, at dette er prisen per produkt.

I formularen kan du tilvælge følgende services:

  • Udbæring af returvare: 195,-. Samlet pris 594,-. (pris pr. produkt)
  • Afmontering og udbæring af returvare: 495,-. Samlet pris 894,-. (pris pr. produkt)

På varer leveret med GLS eller Post Nord er returfragten 39,-. Bemærk venligst at dette er prisen pr. produkt. (Det er en forudsætning at returneringen ligeledes er med GLS eller Post Nord).

Kan fragtmanden ikke afhente varen på den aftalte dato, og dette skyldes kunden, opkræver vi 199,- for en ny afhentning.

Vi behandler din returformular indenfor 24 timer og du vil modtage en bekræftelse på det videre forløb. Husk at gemme postkvittering samt evt. track and trace nummer, når du returnerer varen.

Tilbagebetaling

Vi sender selvfølgelig dine penge retur så hurtigt som muligt, og senest 14 dage efter at varen er blevet afhentet af os eller afleveret på lageret af dig. Vi tilbagebetaler ikke leveringsydelser som indbæring, montering eller bortskaffelse.

Beløbet overføres altid til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med, medmindre du udtrykkeligt har indvilliget i noget andet. Har du for eksempel brugt et VISA Dankort til dit køb, bliver pengene betalt tilbage til dit VISA Dankort. Under alle omstændigheder pålægges du ingen former for gebyrer som følge af tilbagebetalingen.

I tilfælde af at vi ikke har modtaget varen, forbeholder vi os retten til at tilbageholde betalingen, indtil vi modtager varen, eller dokumentation for at varen er returneret.

Bemærk: Såfremt varens værdi er forringet, forbeholder vi os ret til ikke at tilbagebetale det fulde beløb. Dette beregnes ud fra følgende, men ikke begrænset til:

  • Produktet kan ikke længere sælges som ny, fx fordi du har fjernet originalemballagen.
  • Varen har været taget i brug
  • Varen er blevet beskadiget mens du har haft ansvar for den. Notere at det er dit ansvar at dokumentere varens stand med fx billeder indtil at vi modtager den.
  • Du har håndteret varen på en måde, der var unødvendig for at fastslå varens type, egenskaber og funktionalitet.
  • Du har ikke fulgt reglerne for fortrydelsesretten i forbindelse med plombering, varetype m.m.

Særligt for erhvervsdrivende

Ved køb af varer til erhvervsbrug bortfalder fortrydelsesretten som udgangspunkt. Enkelte producenter giver en 6 måneders reklamationsperiode. Ring direkte til producenten for at få mere at vide - kontaktoplysninger finder du her. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 6 måneders reklamationsperiode.

Har du købt varen i en af vores butikker

Ovennævnte gælder udelukkende for varer købt online på Skousen.dk. Har du handlet i en af Skousens butikker, så forhør dig om returretten i den pågældende butik. Du kan finde oversigten over butikkerne her.

 

Dine gemte varer

Luk