Menu

Spar 8% på alle hvidevarer*

KUN I DAG - Brug koden: SPAR8. *Kan ikke kombineres med andre rabatter eller prismatch. Gælder også i butik.

×

Velvære

Velvære

Når det er mørkt og koldt udenfor, bør man gøre det varmt og hyggeligt indendørs. Men nogle gange er tæpper, te og stearinlys ikke nok – og så må man jo tage mere drastiske midler i brug.

Køb skønne velværeprodukter hos Skousen

På denne side har vi lavet en nem og hurtig oversigt over alle de elektriske velvære-produkter, vi har i sortimentet her hos Skousen lige nu. Vi har lækre, lokkende fodbad, lune varmepuder og hede varmetæpper. Alt sammen i flere forskellige modeller og mærker med forskellige egenskaber – så vi har helt sikkert også et, der passer til dig.

Jag kulden på flugt

Så er du kuldskær, er det bare om at hoppe om bord i vores udvalg. Jag kulden på flugt, og få varmen med nogle af vores kvalitetsprodukter, der alle sammen er fremstillet af anerkendte producenter på markedet. Og husk, at især fodbadet også kan gøre gavn på tidspunkter af året, hvor det er varmt udenfor, og hvor du har gået i sandaler hele dagen, arbejdet i haven eller lavet andre ting, der har gjort dine fødder både ømme og beskidte. Fyld karret med vand, og tænd. Læn dig tilbage, og stik fødderne i – og så tør vi næsten godt garantere, at du kommer til at slappe godt af!

Spørg os til råds om velværeprodukter

Hvis du har nogle spørgsmål i forbindelse med køb af nogle af vores elektriske apparater til velvære og varme, er du altid velkommen til at henvende dig til vores kundeservice. Vi sidder parat på telefon 70 111 000.