Dine gemte varer

Luk

Weekend-dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte ovne, Kogeplader, bordkogeplader, komfurer, emhætter, Varmepumper, varmeblæsere, radiatorer, grill, terrassevarmere, mikroovne og kaffemaskiner ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede va

Tandpleje

Tandpleje

En god mundhygiejne er alfa og omega, hvis du gerne vil passe godt på dine tænder og sikre, at du beholder dem så længe som muligt. Der er mange måder, man kan være god ved sine tænder på – undgå at drikke for meget sodavand og kaffe, lade være med at ryge, mv. – og så ved at børste sine tænder grundigt. Som minimum morgen og aften, men gerne efter hver gang, du har spist.

Det er vigtigt at have den rigtige teknik, når du børster tænder, så du ikke slider tænder og tandkød unødigt. Med en eltandbørste er det nemt at børste tænder, og så er du helt sikker på, at det bliver gjort både rigtigt og grundigt. Børn kan også have glæde af en elektrisk tandbørste – mange børn synes oven i købet, at tandbørstning bliver sjovere af, at der er noget, der summer, når de børster tænder.

Køb din nye elektriske tandbørste hos Skousen

Her på siden kan du se det udvalg af eltandbørster, vi har i sortimentet lige nu. Vi har produkter fra både Braun, Oral-B og Jordan – alle sammen anerkendte producenter, der er erfarne inden for tandpleje. Klik på hvert enkelt produkt for at se dets specifikke egenskaber – hvert mærke og model kan noget forskelligt og/eller har forskellig størrelse.

Spørg os til råds om tandpleje

Hvis du har spørgsmål til vores udvalg af elektriske tandbørster, eller er i tvivl om, hvilken model der passer bedst til dig, stiller vi gerne op med råd og vejledning. Ring til vores kundeservice på telefon 70 111 000 – vi står til rådighed det meste af dagen.

Dine gemte varer

Luk