Dine gemte varer

Luk

Weekend-dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte ovne, Kogeplader, bordkogeplader, komfurer, emhætter, Varmepumper, varmeblæsere, radiatorer, grill, terrassevarmere, mikroovne og kaffemaskiner ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede va

Sundhed

Helbred

Et æble om dagen holder doktoren væk. Sådan siger man i hvert fald, men hvorfor nøjes med et æble, når man kan supplere med forskellige apparater, der kan tjekke ens sundhed?
På denne side har vi samlet de produkter, der holder et ekstra øje med helbredet for dig – klik på den kategori, du er interesseret i for at se udvalget af produkter.

Blodtryksmåler

Hvis du har ustabilt blodtryk, kan det være en ekstra tryghed at have mulighed for at måle det derhjemme. De blodtryksmålere til hjemmebrug, man kan få i dag, er af så god kvalitet, at du trygt kan stole på deres resultat. Husk desuden at holde dig til brugsanvisningen, så du er sikker på at udføre målingen korrekt.

Termometre

Når næsen løber, og panden er varm, kan det være praktisk at finde ud af, om utilpasheden skyldes feber. Det er nemt at finde ud af med et termometer, der i dag fås digitale og/eller infrarøde – til brug enten i munden, øret eller på panden. Du kan endda også vælge et termometer, der slet ikke behøver kropkontakt for at måle temperaturen – fx på væske, i et rum eller lignende.

Spørg os til råds om vores helbredsprodukter

Hvis du har spørgsmål til vores forskellige helbredsprodukter, er du altid velkommen til at ringe til vores kompetente kundeservice. Telefonnummeret er 70 111 000.

Dine gemte varer

Luk