Dine gemte varer

Luk

Weekend-dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte produkter fra Liebherr, Bosch, Siemens, Miele og AEG ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis-, restsalgs-, outlet- og annoncerede varer.

Skønhed

Skønhedsprodukter

Hænderne er en af de kropsdele, der er eksponeret på vind og vejr året rundt – både i sol, regn, vind, kulde og varme. Det kan tage hårdt på huden og neglene, og da hænderne samtidig fortæller meget om dig, er de værd at passe på.

Her på siden har vi samlet de elektroniske skønhedsprodukter, der falder inden for kategorien hænder og fødder. Det er her, du finder alt til pedicure, manicure og hård og ru hud på fødder og/eller albuer. Du finder også spejle med lys og forstørrelsesfunktion, ansigtssaunaer og lysbehandling mod akne og uren hud. Kort sagt: alt til den komplette skønhedsbehandling.

Alle vores produkter er fremstillet af anerkendte producenter inden for branchen, og du er garanteret funktionelle produkter af høj kvalitet, der vil tjene dig godt i mange år. Og prisen er også god, så når du handler hos Skousen, er du sikker på at gøre en god handel.

Spørg os til råds om skønhedsprodukter

Vi kan svare på alle spørgsmål om elektriske skønhedsprodukter, så hvis der er noget, du brænder inde med i forhold til køb og valg af produkter inden for denne kategori, er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på telefon 70 111 000.

Dine gemte varer

Luk