Favoritter
×

Favoritter

0 Kurv
Menu

SPAR 20% på Bosch hvidevarer*

Se udvalget T.o.m 28/5. Brug rabatkoden: BO20 *Kan ikke kombineres med andre rabatter eller prisgaranti.

×

Curlere

Pris (kr)
Min:
Max:
-
Mærker
+ Vis flere
Vi fandt 3 produkter

Babyliss 3021E

2 stk. på lager. Levering 1-2 hverdage

Curlere er et godt alternativ til det klassiske krøllejern....

699,-
699,-

Babyliss 3060E

Levering indenfor 2-4 hverdage

Hvis du ikke har lyst til at bruge et krøllejern, kan du med...

549,-
549,-

BEURER HT60

Levering indenfor 2-4 hverdage

Den perfekte multifunktionsstyler  Beurers HT 60 multifunktionsstyler er til dig, der ønsker et alt i ét...

375,-
375,-

Curlere

Hvis du ikke er velsignet fra naturens hånd med store, bløde krøller i håret, er der ingen grund til at fortvivle. Det er nemlig nemt at lave dem selv. Du kan lave krøller i håret på mange måder, men en af de mere effektive – og klassiske – er ved hjælp af curlere. Hvis du har set din bedstemor bruge gammeldags curlere, tænker du måske, at det er besværligt, men det er det slet ikke: Nutidens curlere er både nemme og hurtige at bruge.

Sådan bruger du curlere

Før du investerer i et sæt curlere, er det en god idé lige at kigge dig selv i spejlet for at se, hvor langt dit hår er. Det skal nemlig være en vis længde, før det kan rulles omkring curlerne – også selv om de fås i forskellige størrelser.

Curlere med en stor diameter giver store, bløde krøller/bølger, mens curlere med mindre diameter giver mindre og fastere krøller. Når du har sat dit hår, kan du med fordel fordele lidt voks i hænderne og trække dem gennem dine nye krøller – det giver et naturligt og ’tilfældigt’ look. Vender du hovedet nedad og pjusker krøllerne, bliver din frisure mere livlig.

Køb dine nye curlere hos Skousen

Her på siden kan du se vores udvalg af curlere. Vi har flere forskellige typer og modeller, så vælg den, der passer bedst til dine præferencer. Klik på det enkelte produkt for at se dets specifikationer.

Spørg os til råds

Det er muligt, at vi ikke ved så meget om hår-styling, men vi ved til gengæld rigtig meget om curlere og andre elektriske apparater til hårpleje. Så har du nogle spørgsmål til det, er du meget velkommen til at kontakte os på telefon 70 111 000.