Dine gemte varer

Luk

Weekend-dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte ovne, Kogeplader, bordkogeplader, komfurer, emhætter, Varmepumper, varmeblæsere, radiatorer, grill, terrassevarmere, mikroovne og kaffemaskiner ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede va

Hårpleje

Køb alt til hårpleje hos Skousen

Hår er ikke nødvendigvis bare hår – ens hårfarve, hårpragt og frisure er med til at definere en som person. Har du nogensinde haft en radikalt anderledes frisure, end den du har i dag, ved du, hvor stor betydning håret har for dit udseende. Og i visse tilfælde endda dit velbefindende.

Som regel er vi strikket sådan sammen, at hvis vi har glat hår, vil vi have krøllet hår. Og har vi krøllet hår, ville vi ønske, det var glat. Men med de rigtige hårplejeprodukter, behøver det ikke længere være en ønskedrøm – nu kan vi krølle og glatte alt efter forgodtbefindende. Det handler bare om at have det rigtige udstyr. Og det rigtige udstyr finder du her hos os.

Slut med dårlige hårdage

Her på siden har vi samlet hele vores udvalg af hårplejeprodukter – lige fra krøllejern og curlere til glattejern og føntørrer. Med Skousen behøver du aldrig at have en ’dårlig hårdag’ igen.

Vi fører flere forskellige produkter inden for hver kategori, så klik på den, der passer bedst til dig og dine behov, og se vores udvalg af forskellige mærker og modeller. Vi har med garanti også en, der passer til dig.

Spørg os til råds om hårpleje

Hvis du har spørgsmål vedrørende elektriske hårplejeprodukter, kan vi helt sikkert hjælpe dig. Du skal bare kontakte vores kundeservice, som sidder parat på telefon 70 111 000 det meste af dagen. Vi tales ved!

Dine gemte varer

Luk