Dine gemte varer

Luk

Weekend-dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte ovne, Kogeplader, bordkogeplader, komfurer, emhætter, Varmepumper, varmeblæsere, radiatorer, grill, terrassevarmere, mikroovne og kaffemaskiner ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede va

Hårfjerning

Køb din nye shaver hos Skousen

Kraftig hårvækst er noget nogen misunder, især hvis det er håret på hovedet, vi taler om. Andre steder på kroppen kan det være knap så belejligt at være velsignet med en kraftig hårvækst, og i visse tilfælde kan det være decideret hæmmende. Hører du til blandt dem, der af den ene eller den anden grund gerne vil have mindre hår på benene, under armene, i bikinilinjen eller andre steder på kroppen, er du kommet til det rette sted.

Her hos Skousen fører vi flere forskellige typer produkter til hårfjerning epilatorer, ladyshavere og voksbehandling, for blot at nævne nogle få. Vi har flere forskellige mærker, og det er op til dig og din tålmodigheds-, pris- og smertetærskel, hvilken type hårfjerningsprodukt, du foretrækker. Vi har også apparater til permanent hårfjerning med lys, som du måske kender det fra skønhedssaloner klik på den enkelte kategori for at se, hvilke mærker og modeller vi fører inden for hver type hårfjerningsprodukt.

Spørg os til råds om hårfjerningsprodukter

Har du nogle spørgsmål til vores produkter inden for hårfjerning, er du altid velkommen til at kontakte os. Vores imødekommende og kompetente kundeservice sidder parat ved telefonen på 70 111 000 og glæder sig til at tale med dig.

Dine gemte varer

Luk