Dine gemte varer

Luk

Weekend-dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte ovne, Kogeplader, bordkogeplader, komfurer, emhætter, Varmepumper, varmeblæsere, radiatorer, grill, terrassevarmere, mikroovne og kaffemaskiner ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis, restsalg, outlet og annoncerede va

Barbering & Trimning

Barbering og trimning

Selv om tiden, hvor mænd helst ikke skulle have så meget som et enkelt hår andre steder end på hovedet, heldigvis er forbi, er der stadig ikke givet carte blanche til bare at lade skægget stå og håret gro helt uden at skele til, hvordan det ser ud. Barbering og trimning er stadig om ikke påkrævet, så tilrådet, og her på siden får du mulighed for at købe alt det, du eller din bedre halvdel har brug for til formålet.

Lidt for enhver (skæg)type

Uanset om dit skæg ville give en fisker mindreværdskomplekser, eller du er mere til en ’five o’ clock shadow’, har vi en maskine eller trimmer, der passer til dig. Og hvis du gerne vil trimme hårlokkerne en smule, har vi også en maskine til det. Klik på den kategori, du skal bruge, og læs mere om de forskellige produkter der.

Spørg os til råds

Har du nogle spørgsmål i forhold til køb af barbermaskiner, hår- eller skægtrimmere, er du altid velkommen til at kontakte os ? så finder vi sammen ud af, hvilken barbermaskine der passer bedst til dig og dine behov. Ring til vores dygtige og imødekommende kundeservice, der sidder parat ved telefonerne hele dagen, på telefon 70 111 000.

Dine gemte varer

Luk