Dine gemte varer

Luk

*Kan ikke kombineres med prismatch. Se tilbuddets varighed på det enkelte produkt.

Babyudstyr

Babyudstyr

Når guldklumpen er kommet til verden, er det din fornemste opgave at tage dig så godt af ham eller hende som overhovedet muligt, og lykkeligvis er det også langt de fleste, der tager den opgave på sig. Hvor gerne vi end ville, kan det imidlertid ikke lade sig gøre at have baby hængende på dig hele tiden – der er praktiske gøremål, der skal ordnes, og lure, der skal soves – og når du ikke har baby fysisk hos dig, kan du med fordel lade en babyalarm om at holde styr på, at baby nu også har det godt.

Køb din babyalarm her hos Skousen

På denne side har vi samlet de forskellige babyalarmer, vi har i sortimentet lige nu. Vi har forskellige mærker med forskellige funktioner – køb fx en fuldt digital babyalarm, eller en alarm med monitor, så du kan se din baby sove.

Værd at bemærke ved brug af babyalarmer

Hvis din baby sover udenfor i barnevognen, hvad enten det er derhjemme eller foran en resaturant/café, kan det føles som en god tryghed at have babyalarmen med. Det samme kan gøre sig gældende, hvis dit hjem er indrettet på en måde – eller er af en størrelse – så det kan være svært, hvis babyen græder fra sit værelse. Selv om babyalarmerne er gennemtestede og meget driftssikre, er det dog værd at nævne, at de ikke kan træde i stedet for menneskelig omsorg, og det at have en babyalarm gør ikke, at du ikke behøver at tjekke til din baby i ny og næ. Teknologi kan have udfald, så brug babyalarmen sammen med din sunde fornuft – så får du et ufejlbarligt resultat.

Spørg os til råds om babyalarmer

Her hos Skousen står vi altid til rådighed, hvis du har spørgsmål vedr. babyalarmer eller anden teknologi til hjemmet. Kontakt vores kundeservice på telefon 70 111 000 – vi glæder os til at tale med dig.

Dine gemte varer

Luk