Dine gemte varer

Luk

Weekend dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte produkter fra Liebherr, Bosch, Siemens, Miele og AEG ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis-, restsalgs-, outlet- og annoncerede varer.

Weekend dobbelt op | Spar 30% ved køb af 2*

*Gælder på udvalgte produkter fra Liebherr, Bosch, Siemens, Miele og AEG ved køb af min. 2 varer. Gælder ikke på ugens avis-, restsalgs-, outlet- og annoncerede varer.

Personlig pleje

Produkter til personlig pleje hos Skousen

Her på Skousen.dk eller i vores butikker finder du et stort udvalg af kvalitetsprodukter til personlig pleje. Vi har været på banen i lang tid og har meget erfaring i vejledning og salg af disse.
Alle varer hos Skousen matcher laveste netpris: Finder du en varer billigere et andet sted, får du den til samme pris hos os. Dette gælder også for vores lokale Skousen-butikker.

Hold styr på håret

Håret skal der være styr på! Om så det er frisuren der skal trimmes, krølles, eller glattes, eller om skægget skal styles eller helt fjernes, har vi, hvad du står og mangler. Vi har barbermaskiner, hårtrimmere, øre og næsetrimmere samt skægtrimmere til dit behov og budget. I den billige ende får du stadig kvalitet, men betaler du mere, får du oftest et endnu bedre resultat og flere funktioner mm. Eks. er de dyrere barbermaskiner ofte vandtætte, og så kan du bruge den i badet og rengøre den under hanen.

Skal håret helt fjernes, har vi hos Skousen forskellige hårfjerningsprodukter som epilatorer, ladyshavere, og permanente hårfjernere. Gå på opdagelse og find det produkt du syntes om, for at opnå silkeblød hud.

Gå til babering og trimning

Produkter til hårpleje

Til plejning af lokkerne har vi glattejern, krøllejern, hårtørrere, curlere og crepejern. Her finder du også et væld af forskellige modeller til forskellige behov. Foretrækker du eks. et krøllejern, som du kender det, eller er du klar på et avanceret krøllejern som Babyliss Twist Secret, har vi hvad du mangler. Dog bør du vælge et krøllejern, som passer til længen på dit hår. Har du langt hår er det bedst med et større krøllejern.

Gå til hårpleje

Få skønheden frem

Udviklingen i teknologi er ikke i sig selv ophidsende, men de produkter der følger med, er imponerende. Eksempelvis får du hjælp til renere og blødere hud med diamant-peeling og lysterapi.

Hos Skousen har vi et stort udvalg af forskellige elektroniske skønhedsprodukter til tænder, hud og negle. Dette inkluderer eltandbørster, manicure og pedicure samt øvrige skønhedsprodukter.

Gå til skønhed

Lys, varme og massage…

...det er tre ting, vi nok aldrig får for meget af. Hos Skousen har vi et bredt udvalg af velværeprodukter. I vinterhalvåret får vi ikke meget lys, og det dræner energi og humør. Lysterapilamper udsender lys, der minder om det naturlige fra solen, og dermed bliver du opkvikket og kommer i bedre humør. Nogle lysterapilamper er medicinsk godkendte til brug om dagen, mens andre er designet som vækkeure, der hjælper dig til at vågne naturligt, som ved en solopgang.

I vinterhalvåret – eller resten af året - er varmetæpper og varmepuder samt fodbad et genialt påfund. Du slipper nemt for at ligge og fryse i sengen, og varmen hjælper dig også med lindring af smerter og ømhed i muskler og led.

Med dit eget fodbad, er du altid klar til at sænke ømme og trætte fødder ned i varmt, boblende vand! Nogle fodbad har også vibrationsmassage og punktvarmebehandling (infrarød). Tag et kig på de forskellige modeller, og find den, der passer til dig.

Gå til velvære

Hjælp til bedre sundhed og helbred

Find også analysevægte, badevægte, bodtryksmålere og termometre hos os. Det er smarte elektroniske hjælpemidler, der gør det nemmere for dig, at lytte til hvordan din krop har det. Eksempelvis kan analysevægte måle BMI, muskelmasse og kropsvæske mm. Flere modeller kan også forbinde til din smartphone, så du nemmere kan holde styr på dine resultater.

Gå til sundhed

Babyudstyr

Lidt hjælp til at lytte efter den nye guldklump, er noget de fleste forældre sætter stor pris på. Er du så heldig at være forældre til en lille ny, så gå på jagt i vores udvalg af babyalarmer. Du finder flere modeller med forskellige funktioner, men fælles for alle er, at de er af høj kvalitet fra enten Philips eller Beurer. Du finder bl.a. modeller, som kan afspille vuggeviser, tænde beroligende natlys og endda måle temperatur og luftfugtighed. Kort sagt er i som forældre dækket godt ind!

Gå til babyudstyr

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til et produkt, eller ønsker råd og vejledning, så er du meget velkommen til at kontakte os på tlf. 70 111 000, eller kigge forbi i en lokal Skousen butik.

Dine gemte varer

Luk