Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Kontakt os
på mail
SommerUDSALG - Spar op til 50% her!*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

Velkommen til ETNA-serien fra Witt - en ny generation af pizzaovne skabt til at levere en lynhurtig og effektiv bagning af et stort antal lækre pizzaer.

Med dobbeltisolering for hurtig opvarmning og minimalt gasforbrug er disse pizzaovne fra Witt et uundværligt redskab for alle pizzaentusiaster

Etna Fermo Pizza Oven Mat Black, Pizzaovn
Etna Rotante Pizza Oven Black, Pizzaovn
null

BOOSTER- & U-FORMET BRÆNDER

Den innovative U-formede brænder sørger for perfekt jævn varmefordeling. Den ekstra booster-brænder, der er placeret under den roterende pizzasten, sikrer en konstant, jævn temperatur og en ensartet varm pizzasten, så du kan bage pizza efter pizza.


DIN PIZZA ER KLAR PÅ MINDRE END 90 SEKUNDER

Nu behøver du ikke længere frygte at blive ”HANGRY”, inden pizzaovnen er klar! ETNA venter bare på, at du får pizzaerne forberedt.


ROTERENDE PIZZASTEN

ETNA Rotante pizzaovn med sin unikke roterende pizzasten, garanterer 360 graders perfekt sprødhed - og den bedste hjemmebagte pizza på mindre end et minut.

0-500 °C PÅ MINDRE END 15 MINUTTER

ETNA Rotante pizzaovnen varmer op til 500 °C på bare 15 minutter takket være booster-brænderen, der er placeret under den roterende pizzasten.


TILBEREDNINGSOMRÅDE

Ekstrastort tilberedningsområde - bag familiepizza op til 40,5 cm i diameter


OPSKRIFTER

Lad dig inspirere af vores opskrifter og få de bedste tips til at komme i gang med at skabe dine egne lækre pizzaer. Klik her

null