Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher selvfølgelig laveste netpris*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

Derfor er vi med i Superdysten 2023


Intet smitter mere end et smil fra øre til øre på et barns ansigt. Mens de fleste børn har rigeligt at smile af, har andre færre grunde til smil og grin. 

I samarbejde med CoolUnite samler vi ind til sårbare, sygdomsramte og udsatte børn i hele uge 44 og 45, 2023– til gode oplevelser og en bedre hverdag for dem og deres familier.

Indsamlingen er en del af Superdysten i samarbejde med Radio Nova og syv andre virksomheder.

Læs mere om CoolUnite her.

Hvordan kan du støtte?

Hos Skousen har vi planlagt en række aktiviteter i den gode sags tjeneste, som giver dig mulighed for at bakke op om udsatte børn i Danmark. Besøg f.eks. din lokale Skousen butik og doner til indsamlingen i forbindelse med dit køb – blandt alle, der donerer, trækker vi 3 heldige vindere, som vinder hele sit køb.* Du kan også være med i gættekonkurrencen om, hvor mange t-shirts, der kan være i en vaskemaskine.

Alle donationer, uanset størrelse, er velkommen – det går alt sammen til et fantastisk formål.

tilbud
mobilepay

De unikke t-shirts er kun tilgængelige i et begrænset antal. Tak til Creatrix, som vi i samarbejde med har fået produceret vores flotte, støtte t-shirt.


*Konkurrencebetingelser: Konkurrencen løber fra den 30/10-11/11 og købet skal være foretaget i perioden. Vi trækker 3 vindere på tværs af alle køb foretaget hos Skousen (butikker eller online) den 13/11, og vedkommende får direkte besked. Præmien udgør hele købet (inkl. eventuel levering, montering og bortskaffelse af tilsvarende produkt, hvis det var en del af købet). Konkurrencen gælder kun for privatpersoner og vinderne har 5 dage til at vende retur ellers bortfalder præmien og en ny vinder findes. Vinderne skal være bosiddende i Danmark og bliver offentliggjort her, hvor konkurrencebetingelserne også fremgår.

null

*Konkurrencebetingelser: Konkurrencen gælder kun i Skousen butikker. Donation til CoolUnite-indsamlingen er ikke et krav for at deltage i konkurrencen. Der bliver trukket 3 vindere i alt, og konkurrencen løber fra den 30/10-10/11 2023. Præmien (WED665WCS) har en normalpris på 10.445 kr. og kan ikke ombyttes til en anden vare eller kontanter.