Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Kontakt os
på mail
SommerUDSALG - Spar op til 50% her!*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

Sommeren nærmer sig med hastige skridt, og vi glæder os til alle studenterfesterne, bryllupperne og sommerfesterne. Smeg har sammensat en gaveguide til alle sommerens festlige begivenheder for at inspirere dig til at finde den perfekte gave til sommerens fester. Så lad dig inspirere af vores gaveguides!  

GAVER TIL STUDENTEN

Det er en stor milepæl i livet at tage studentereksamen og flytte hjemmefra, og vi har sammensat en guide til gaver, der er perfekte til den nyslåede student. Vores produkter er kendt for deres høje kvalitet og ikoniske design. Hvert eneste produkt er omhyggeligt designet med henblik på at passe til forskellige indretningsstile og tilføjer hjemmet et strejf af elegance, så det er nemt for alle at indrette deres eget hjem. Studenten får glæde af, at vores produkter er praktiske og effektive i brug, og kan samtidig vise sin personlige stil.

Blendere fra SMEG
elkedel fra SMEG
brødristere fra SMEG
Stavblender fra SMEG

GAVER TIL BRUDEPARRET

Sommeren er bryllupssæson, og Smeg ønsker at være en del af hver eneste brudepars store dag. Vores eksklusive køkkenprodukter er perfekte gaver til brudeparret, så de kan nyde at lave mad og invitere deres familie og venner på en stilfuld måde. Produkterne er ikke kun smukke at se på, de er også af højeste kvalitet og vil være pålidelige ledsagere i køkkenet i mange år fremover.

Kaffemaskiner fra SMEG
indbygningskaffemaskiner fra SMEG
Røremaskine fra SMEG
Espressomaskiner fra SMEG

GAVERNE TIL SOMMERFESTEN

Sommeren er en tid, hvor man nyder det gode vejr, de lune sommeraftener og samværet med familie og venner. Smeg har for at gøre festen endnu mere mindeværdig samlet et udvalg af stilfulde og funktionelle produkter, der vil imponere værtsparret. Gaverne omfatter alt lige fra elegante espressomaskiner til stilrene blendere. Så hvorfor ikke overraske værtsparret med en gave fra Smeg og gøre deressommerfest endnu mere mindeværdig?

Elkedel fra SMEG
Kaffemaskiner fra SMEG
Håndmixer fra SMEG
brødristere fra SMEG