Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Chatten er
åben
*Konkurrencen løber frem til 4. august 2024. Læs mere om konkurrencebetingelser i spillet.
null

Smegs Retro FAB-køleskabe

Smeg blev grundlagt i 1948 af Vittorio Bertazzoni fra Guastalla, en by nær Reggio Emilia i det nordlige Italien, og er i dag en af verdens førende producenter af husholdningsapparater.

I over 70 år har Smeg været bredt anerkendt for deres smagfulde og elegante produkter takket være Smegs partnerskaber med verdensberømte arkitekter og designere.

Tro mod deres italienske opvækst mener Smeg, at køkkenet er hjertet i hjemmet; et sted hvor familie og venner kan samles for at nyde god mad. Når de designer produkter, sigter Smeg efter at bringe hverdagsobjekter til live gennem kreativitet, stil og en passion for italiensk design.

null

Når stil møder teknologi

Kendt for sine bløde, afrundede kurver og iøjnefaldende farver, er de ikoniske Smeg FAB-køleskabe på mange måder blevet et kendt navn og et ikonisk symbol over hele verden.

Stil, farve og teknologi er alle vigtige funktioner i den store kollektion med dens banebrydende layout og fine detaljer.

Køleskabet er essentielt i køkkenet og kræver derfor omhyggelig overvejelse. Ønsker du at holde det enkelt med en standardmodel i en klassisk finish, eller vil du have et køleskab, der er mere end bare funktionelt - et køleskab med stil? Tilføj liv, farve, charme og personlighed til dit køkken!

null
null

8 nøglegrunde til at vælge et Smeg FAB-køleskab


1. Giv dit køkken en WOW-faktor

Måske det mest kendte Smeg-produkt, er FAB-køleskabet. Et kunstværk, som er både funktionelt og smukt. Når du vælger et Smeg retrokøleskab, bliver det et statement-piece i dit køkken, der bringer originalitet og personlighed ind i dit hjem.


2. En stil, der aldrig går af mode

Det moderne og elegante italienske design indkapsler charmen fra 1950'erne og vækker en følelse af nostalgi. Dets kurvede stil er tidløs og tilpasser sig ubesværet moderne og traditionelle rum, hvilket gør det til et populært valg for husejere.

null
null


3. Et luksuriøst køleskab

Hvert FAB retrokøleskab er lavet af materialer af høj kvalitet, og hvert køleskab testes nøje for at sikre enestående kvalitet kombineret med et førsteklasses italiensk design.


4. Forskellige størrelser og opdelinger

Uanset om du har brug for et køle-fryseskab til dit køkken, et mini-køleskab til dit hjemmekontor eller en minibar til dit soveværelse, så er der et FAB-køleskab, der passer til dine behov.


5. Venstre- og højrehængslet afhængigt af dine behov

Uanset om du er venstrehåndet eller har brug for et venstrehængt køleskab på grund af layoutet i dit køkken, har Smeg et stort udvalg af venstrehængte alternativer tilgængelige ud over de konventionelle højrehængte versioner.

6. Omfattende udvalg af farver og mønstre

Smegs ikoniske farvede køleskabsrække har op til 16 farvevalg at vælge imellem; fra kølige pasteller til beroligende neutrale til dristige farver. Elegante bløde matte finish og særlige udgaver som Union Jack og kridtstribedesign er også inkluderet.

 

7. Luksus brandsamarbejder

Smeg arbejder sammen med premium-mærker som Dolce & Gabbana og Coca-Cola, så der kan tilbydes de mest unikke og kunstneriske køleskabe til hjemmet.


8. Match farverne i dit køkken

Ved at vælge Smeg-produkter kan du skabe et sammenhængende udseende i dit køkken med en el-kedel, brødrister, kaffemaskine eller andre produkter, for at matche med dit farverige nye køleskab!

null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null
null