Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
SommerUDSALG - Spar op til 45% her! *
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

SMEGs engagement i innovativt design, teknologi med stil og enestående ydeevne har gjort mærket til en pålidelig ledsager i køkkener verden over. Opdag det omfattende udvalg af produkter, der forener funktion og æstetik, og lad SMEG med sin italienske arv blive en uvurderlig del af din madrejse.

KOMFURER

null


Italiensk kvalitet siden 1955

 

SMEGs første produkt, Elisabeth-komfuret, blev fremstillet i 1955. Det er et symbol på SMEGs engagement i kvalitet og passion i alle de produkter, der fremstilles, og hvert eneste produkt fortæller en historie om solidt håndværk, der strækker sig over flere generationer.

Kvalitet & stil

 

Kvalitet og personlig stil har afgørende betydning for madlavningsentusiaster. SMEG har ladet sig inspirere af verdens bedste kokke og skabt en kollektion af komfurer, der forener elegance med enestående ydeevne, brugervenlighed og minimalt energiforbrug.

null

INTELLIGENTE LØSNINGER


Madlavning med SMEG


Udforsk SMEGs brede sortiment af hvidevarer lige fra komfurer og indbygningsprodukter til kogeplader og emhætter. Sortimentets innovative design og pålidelige ydeevne giver dig værktøjerne til at skabe kulinariske mesterværker!

Pyrolytisk rengøring


Din ovn bliver med pyrolytisk rengøring så god som ny helt uden besvær. Ovnen opvarmes til over 400 °C, hvilket forvandler madrester til aske. En enkel og tidsbesparende løsning, som giver dig en skinnende ren ovn.


Opdag ovne fra SMEG med pyrolytisk rengøring ➡

Indret dit drømmekøkken


null

SMEGs indbygningssortiment er en kompromisløs kombination af stil og funktion. Udforsk de ni forskellige æstetiske linjer lige fra det tidløse klassiske design til den landlige stil, og genoplev varmen og intimiteten i tidligere tiders køkkener.

 

Du får uanset din personlige stil produkter af høj kvalitet, der er omhyggeligt designet til dit behov. SMEG tilbyder den perfekte balance mellem italiensk elegance og praktisk funktionalitet. Indret dit drømmekøkken med SMEG, og lad stil og funktion gå hånd i hånd.


KØKKENUDSTYR

null

Tidløst design

 

Der er perfekt balance mellem form og funktion i alle produkter. Når du bruger SMEGs køkkenudstyr i dit køkken, får du ikke kun adgang til avanceret teknologi, men også til tidløst og smagfuldt design, der er et smukt supplement til alle hjem.

Kaffe – den perfekte kop kaffe hver gang

Espressomaskine

 

ECF01 er en kompakt manuel espressomaskine med et ikonisk design, der bringer glæden ved den italienske baroplevelse ind i dit eget hjem.

Pumpen har et tryk på op til 15 bar, og det giver det bedste resultat i form af en fremragende kop espressokaffe. Cappuccino-systemet fremstiller et tykt, cremet skum ved at blande damp, luft og mælk, så du kan tilberede dine foretrukne mælkebaserede drikke derhjemme.

 

Se espressomaskiner fra SMEG ➡

Automatisk espressomaskine

 

Vågn op til duften af friskmalet kaffe hver morgen: Med SMEGs fuldautomatiske espressomaskine kan du brygge din yndlingsdrik på få sekunder. Kaffemaskinen bevarer aromaen i din kaffeblanding ved at male kaffebønnerne hver gang, og det gør din kaffeoplevelse unik i enhver henseende.

Se fuldautomatiske espressomaskiner fra SMEG ➡


null

SMEG tilbyder med et bredt udvalg af køkkenprodukter en unik mulighed for at matche alle dine køkkenprodukter i samme farve og stil, så du opnår et ensartet look. Hvis du på den anden side har lyst til at være kreativ og kombinere forskellige farver og stilarter, giver SMEG dig også friheden til at gøre det. Uanset hvilken vej du vælger at gå, kan du regne med, at SMEGs høje kvalitet og fremragende design skaber det perfekte køkken helt i din egen smag.

null
null

Velkommen til SMEG


Velkommen til SMEG, hvor lang erfaring, teknologi og design går op i en højere enhed og giver en madlavningsoplevelse ud over det sædvanlige. Lad os sammen gøre madlavning til en fornøjelig og inspirerende oplevelse hver dag.

Se produkter fra SMEG her ➡