Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Chatten er
åben
*Konkurrencen løber frem til 4. august 2024. Læs mere om konkurrencebetingelser i spillet.
null

Husk at pleje dine produkter, de belønner dig

null

Hvorfor skal du passe godt på dine hvidevarer?


Det er sund fornuft at passe på sine ting. Ved jævnligt at pleje dine hvidevarer sørger du ikke bare for, at maskinerne yder deres bedste, du forlænger også deres levetid og passer dermed på vores fælles klode.


Vi har gjort det nemt for dig at pleje dine hvidevarer med vores helt egen serie af rengøringsprodukter. Med Skousen Professionel i hjemmet kan du både klare afkalkningen af elkedlen, forhindre mug i vaskemaskinen og holde køleskabet fri for bakterier. Det kalder vi hvidevareomsorg!

null

Skousen Professionel rengøringsprodukter

null

Afkalker

Vores afkalker kan anvendes til alle elartikler og hårde hvidevarer, der kræver afkalkning. Kan bruges til afkalkning af både elkeddel, kaffemaskine og vaskemaskine. Ved at afkalke din vaskemaskine sørger du for, at varmelegemet ikke tilkalker, og maskinen derfor skal bruge ekstra energi på at opvarme vandet.

Vær obs på, at blandingsforholdet afhænger af hårdhedsgraden i vandet. Køb den her.

null

Køleskabsrens

Vores køleskabsrens kan bruges til at desinficere køleskabe og frysere. Det er særdeles virksomt overfor bakterier, skimmel- og gærsvampe. Renser og fjerner effektivt lugten fra bakterier, og er ikke skadeligt hverken for dyr eller mennesker. Køb den her.

null

Kogepladerens

Vores kogepladerens fjerner effektivt fastbrændte madrester uden at ridse kodepladen. Den polerer og beskytter på samme tid og efterlader kogepladen blank og med en beskyttende hinde, som gør fremtidig rengøring lettere. Køb den her.

null

Microbølgeovnrens

Vores microbølgeovnrens er et biologisk nedbrydeligt og desinficerende rensemiddel til mikrobølgeovne. Det løsner fastbrændte madrester fra ovnens indvendige sider og er virksomt overfor bakterier, skimmel- og gærsvampe. Køb den her.

null

Opvaskemaskinerens

Vores opvaskemaskinerens er specielt fremstillet til rengøring, afkalkning og vedligeholdelse af din opvaskemaskine. Den opløser effektivt fedt og snavs fra rør indvendigt i maskinen samt enhver kalkaflejring, og efterlader maskinen ren med en behagelig duft. Det forebygger samtidig kalk og striber på servicen og forlænger opvaskemaskinens levetid. Køb den her.

null

Ovnrens

Vores ovnrens er et biologisk nedbrydeligt og ikke ætsende rensemiddel til bage- og stegeovne. Ovenrensen løsner fastbrændte madrester fra ovnens indvendige sider. Den er også velegnet til rensning af grillriste og bageplader. Køb den her.

null

Stålrens

Vores stålrens er fremstillet specielt til rengøring af rustfrie ståloverflader på f.eks. køleskabe, ovne og stænkplader. Stålrensen fjerner effektivt mærker efter fingre, fedtpletter og anden snavs. Den efterlader en tynd beskyttende hinde på overfladen, som gør fremtidig rengøring lettere. Køb den her.

null

Vaskemaskinerens

Vores vaskemaskinerens er et biologisk nedbrydeligt rensemiddel, der fjerner biofilm, sæberester og belægninger i vaskemaskinen. Den daglige brug af vaskemaskiner ved lave temperaturer giver grobund for mug og bakterier, som kan sætte sig i tøjet. Dette forhindres bedst ved jævnligt brug af vaskemaskinerens. Renser og afkalker maskinens slanger og rør og forlænger dermed maskinens levetid. Køb den her.

null