Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
SommerUDSALG - Spar op til 50% her! *
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

SKOUSEN KAFFE


Vælg mellem tre forskellige kaffeblandinger...


Skousen espresso-kaffebønner

ESPRESSO

fås som 450 g eller 1 kg

En super lækker espresso-blend, sammensat af kaffebønner fra nogle af de bedste landmænd fra Guatemala, Colombia, Brasilien, Honduras og Vietnam.

Kaffen har masser af cremer, fantastisk til latteart og cappuccino. Selv i smagen er der masser af cremer og dejlig frugtsmag, der giver en dejlig dybde uden syrlighed.

Køb bønnerne i din lokale Skousen

GOURMET

fås som 450 g eller 1 kg

Skousens Gourmetblanding er produceret til netop din kaffemaskine. Fyldig kaffe uden bitterhed. Sammensat af afrikanske bønner med fyldig kant. Skarpe bønner fra El Salvador, dæmpes af bløde brasilianske bønner. Afsluttes med lang blød eftersmag fra Java bønner.

Tilsæt lidt mælk, hvis du er til det og mærk den fløjlsbløde kemi som opstår.

Velegnet til espresso, almindelig kaffe og mælkedrikke.

Køb bønnerne i din lokale Skousen

Skousen gourmet-kaffebønner
Skousen milde-kaffebønner

MILD

fås som 450 g eller 1 kg

En mildere kaffeblanding fra Brasilien, Colombia, Vietnam og Guatemala. En mindre kraftig kaffe som er domineret af Arabicabønner med en meget lækker eftersmag.

Blød og velsmagende kaffe uden bitterhed. Lavet til kaffedrikkere, som ønsker en kaffe med masser af smag og fyldig aroma uden bitterhed.

Køb bønnerne i din lokale Skousen

Vidste du, at Skousens gourmetkaffebønner bliver ristet og pakket i Vestjylland?

Bønnerne importeres friske fra Sydamerika og Asien af den lille familievirksomhed Hedekaffe. I Danmark ristes bønnerne i små mængder gennem en traditionelt styret proces. Herefter pakkes kaffen på risteriet i Ulfborg.

Skousens kaffebønner; Mild, Espresso og Gourmet, bliver ristet så skånsomt som muligt ved 200 graders varme i 20 minutter. Denne proces kaldes langtidsristning og gør, at kaffen fremtræder blød og rund i smagen samt uden bitterhed.

Har du udstyret i orden?

null
null