Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Kontakt os
på mail
SommerUDSALG - Spar op til 50% her!*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

Opvaskemaskiner fra Siemens med Zeolith®-tørring sikrer dig en helt tør opvask og skinnende service

Uanset hvor mange gange du vasker op, vil Siemens brilliantShine system med Zeolith®-tørring, i kombination med afspændingsmiddel, sørge for, at dit service er perfekt skinnende og glansfuldt efter hver vask. Dette helt uden ekstra polering.

null


Hvordan fungerer Zeolith®-tørring?

Zeolith®-tørring er en unik og patenteret funktion, som bygger på det naturlige mineral zeolit, som er inde i maskinen. Zeolith® fungerer ved, at fugten absorberes og derefter omdannes til varme. Resultatet af det bliver et mere skånsomt og effektivt tørresultat.

Klik på billedet til venstre for at se en kort video, som illustrerer hvordan Zeolith®-tørring fungerer.

Udvalgte Siemens Zeolith®-tørrings produkter hos Skousen


BrilliantShine-systemet: lige så strålende som resultaterne

Store øjeblikke starter for det meste med de små detaljer. Det kan f.eks. være perfekt rene, tørre og skinnende glas, som er taget direkte ud af opvaskemaskinen - uden nogen form for ekstra arbejde eller polering. Det er muligt nu med Siemens nye brilliantShine system med Zeolith®-tørring. Det skyldes at Siemens har samlet fire perfekt synkroniserede og innovative funktioner, i kun én opvaskeproces. På den måde vil du altid have strålende rene glas.*

* Både opvaske- og tørreresultatet kan variere alt efter hvilket opvaskemiddel der bruges, og hvordan man har placeret servicen i maskinen.

null