Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Chatten er
åben
SommerUDSALG - Spar op til 50% her!*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

Tørretumbleren som rengør sig selv - så slipper du for at gøre det

Siemens' innovative intelligentCleaning tørretumbler teknologi sikrer maksimal komfort, uden at gå på kompromis med resultatet. Nu kan du glemme alt om at rengøre kondensatoren regelmæssigt - maskinen gør det selv, så den altid fungerer med maksimal effektivitet. Siemens kombinerer mederne design og innovative teknologier med maksimal energieffektivitet.

null


Spar tid - spar energi

Nu kan du glemme alt om den daglige rengøring af fnugfilteret. IntelligentCleaning systemet giver maksimal komfort uden at gå på kompromis med ydeevnen. Du behøver ikke længere at fjerne fnug efter hver cyklus - nu kan du nøjes med at gøre det én gang hver tyvende cyklus. Derfor sparer du både tid og energi, men endnu vigtigere er, at det gør det muligt for maskinen at kører med maksimal effektivitet hver gang. Cyklus efter cyklus. År efter år.

Klik her eller på billedet til venstre, for at se en video der illustrerer hvordan Siemens tørretumblere med intelligentCleaning systemet fungerer.