Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Kontakt os
på mail
*Konkurrencen løber frem til 4. august 2024. Læs mere om konkurrencebetingelser i spillet.

Siemens inductionAir Plus - kogeplade og emhætte i ét.

Induktionskogeplade med en kraftig integreret emhætte.

Induktionskogeplade med en kraftig integreret emhætte. To avancerede produkter i et diskret integreret design. En moderne alt-i-en-løsning med revolutionerende teknologi, som giver mere plads, og gør det muligt at slippe fantasien løs uden begrænsninger, både i forhold til køkkenindretning og madlavning.

null

Kogeplade med inbygget emhætte

Siemens induktionskogeplade med integreret emhætte giver dig mere frihed i køkkenindretningen. Lofthøjde, placering foran vinduer, i kogeøer og skrå lofter er ikke længere en hindring.


Se udvalget her.

null

Kombiner to induktionszoner - combiZone

Når der skal bruges store gryder og pander, har du mulighed for at forbinde combiZone induktionszonerne til en større kogeflade, så der bliver plads til det hele.


powerMove - intuitiv madlavning

Med powerMove forudindstilles individuelle effektniveauer for den forreste og bagerste combiZone. Disse aktiveres eller deaktiveres automatisk ved at flytte gryden fra den ene til den anden combiZone, uden at skulle aktivere betjeningspanelet.

null

Temperaturstyring uden knapper – touchSlider

Med touchSlider betjeningen er det muligt at ændre effektniveauet ved at trykke direkte på touchSlideren eller ved at køre én finger henover. Varmen styres via sensorer og sker i halve trin op til trin 9.

Højeste indstilling for powerInduction – powerBoost-funktion

Med powerBoost-funktionen øges effekten med op til 50 %. Når du giver store mængder et opkog, sparer du 35 % af tiden.

null

Brugervenlig og nem at rengøre

induktionAir Plus er brugervenlig både under og efter madtilberedningen. Rengøring af overfladerne er meget let. inductionAir Plus fedtfiltre rengøres let i opvaskemaskinen. Hvis du ved et uheld spilder eller noget koger over, er emhætten vandtæt, og eventuelt spild opsamles i to beholdere.