Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Kontakt os
på mail
SommerUDSALG - Spar op til 50% her!*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

Samsung giver dig mulighed for at reducere din vaskemaskines og tørretumblers energiforbrug*, samtidig med at dit tøj vaskes mere skånsomt. Oplev, hvordan EcoBubble-teknologien gør dit tøj rent ved lave temperaturer takket være effektive bobler. Maskinerne leverer langvarig og effektiv ydeevne med 20 års garanti på digital inverter-motoren*. 


Samsungs intelligente tørretumblere gør det desuden nemt at spare på energien. Samsungs tørretumblere reducerer energiforbruget* ved at genanvende varmen og udnytte energien bedst muligt*. Takket være flere udvalgte programmer til tørretumblere får du endda tørret tøjet på rekordtid - uden at det går ud over resultatet. Alt sammen for at sikre en hurtig og skånsom tørring af dit tøj.

Få mere ud af dine vaskedage.

Frontbetjente vaskemaskiner fra Samsung
vaske-tørremaskiner fra Samsung
tørretumbler fra Samsung
null

Intelligente maskiner med smarte funktioner

Her har vi samlet nogle af vores smarteste funktioner. De kan variere fra model til model. 

null

Effektiv vask med EcoBubble-teknologi

Vask mere effektivt og skånsomt med EcoBubble-teknologi. Teknologien blander vaskemidlet med vand og luft, så der produceres bobler, der trænger dybere ind i tekstilfibrene. På den måde fjernes der op til 24%* mere snavs og pletter. Det betyder, at du kan vaske lige så effektivt ved temperaturer ned til 15°C, som du kan ved højere temperaturer. Ved hjælp af EcoBubble-teknologi kan du derved reducere din vaskemaskines energiforbrug med op til 70%*, samtidig med at teknologien beskytter tøjets farver og tekstur op til 45% bedre*. 

Hygiene Steam: Effektiv rengøring med damp

Vidste du, at du kan rengøre dit tøj helt i dybden ved hjælp af damp. Når du kører Samsungs Hygiene Steam-program, kommer der damp op gennem bunden af tromlen. Det hjælper med at fjerne fastsiddende snavs, husstøvmider, allergener* og op til 99,99% af alle bakterier*.

null
null

Robust og effektiv

Glæd dig over høj effektivitet, mindre støj* og lang holdbarhed. Maskinernes motor, med digital inverter-teknologi, er udstyret med stærke magneter, som både gør den kraftigere og mindre støjende* end en universalmotor. Samsung yder 20 års garanti på digital inverter-motoren*.

Energieffektiv* varmepumpeteknologi

Varmepumpeteknologien er en energieffektiv* og skånsom metode til tørring af tøj. Fordi tørretumbleren genanvender varmen ved hjælp af den indbyggede varmepumpe, bruger den mindre energi* end en konventionel kondenstørretumbler. Tørretumblerne har hhv. energiklasse A++ og A+++.

null
null

Optimal tørring med Optimal Dry-funktion

Optimér tørringen af dit tøj med Optimal Dry-funktion. Funktionen måler luftfugtigheden og tilpasser tørretiden, så vasketøjet bliver hurtigere tørt. Derudover giver maskinen dig besked, når det er tid til at rengøre varmeveksleren, hvilket reducerer risikoen for, at tøjet bliver beskadiget. 

Reducerer tørretiden med op til 35%

Når QuickDrive™ aktiveres, reduceres tørretiden med op til 35%, uden at det går ud over resultaterne. Takket være inverterkompressor-teknologien justeres hastigheden automatisk ud fra den interne temperatur, hvilket sikrer, at tøjet tørres så hurtigt og så skånsomt som muligt.

null
null

1. Funktionen EcoBubble reducerer din vaskemaskines energiforbrug med op til 70% baseret på en sammenligning mellem to vaskemaskiner med forskellige vaskeprogrammer.

1. Vaskemaskinen Samsung WF80F5E5U4W med 4 kg vasketøj, som kører programmet "Wash Load, Super Eco Wash cold" med EcoBubble.

2. Vaskemaskinen Samsung WF0702WKU, som kører programmet "Cotton 40°C" uden EcoBubble.

Individuelle resultater kan variere. Testet i overensstemmelse med IEC 60456-2010.

2. Testet i overensstemmelse med IEC 61121:2013, 8 kg vasketøj/bomuld med varmepumpe (DV80F5E4HGW) kontra uden varmepumpe (DV80H4100CW). Individuelle resultater kan variere.

3. Fra 1. juli 2022 ydes der 20 års reservedelsgaranti fra købsdagen. Garantien gælder kun den nævnte komponent, digital inverter-motoren, i vaskemaskiner og tørretumblere, som sælges i EU, og omfatter ingen andre udgifter såsom arbejdskraft, fragt eller installation. 

4. Varmepumpeteknologi er et lukket system med et kølemiddel, som bevæger sig. Kort sagt er varmepumpeteknologien et mere effektivt lukket system, som gør det muligt at bevare og udnytte varmen bedre end med en konventionel kondenstørretumbler. Hvis man forbruger 1 kWh elektricitet til at hæve temperaturen med, vil varmepumpeteknologien kunne øge den betydelig mere end en kondenstørretumbler med samme mængde el.

5. Baseret på Performance Lab Test rapporten af Springboard Engineering om EMPA-strips, der sammenligner en almindelig vaskemiddelløsning og bobleteknologi uden mekanisk handling, testet på polyesterstof. Individuelle resultater kan variere.

6. Baseret på Interteks rapport om det hygiejniske dampvaskeprogram.

7. Baseret på testrapport fra Intertek. Det hygiejniske dampvaskeprogram fjerner 99,9% af Staphylococcus aureus og Escherichia coli. Individuelle resultater kan variere.

8. Generelt er støjreduktionen henholdsvis 5 dBA og 3 dBA for vaske- og centrifugeringscyklusserne. Dataene er baseret på ERP-mærkning, F500, 8 kg, 1400 o/min, WF80F5E5P4W med digital inverter-motor, og Vistula, 8 kg, 1400 o/min, WF1804WPC med universalmotor.

9. Baseret på intern test i overensstemmelse med IEC 61121:2013, 8 kg vasketøj/bomuld med varmepumpe (DV80F5E4HGW) kontra uden varmepumpe (DV80H4100CW). Individuelle resultater kan variere.