Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Kontakt os
på mail
SommerUDSALG - Spar op til 50% her!*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

Få mere ud af madlavningen med Samsung

Er du en af dem, der vil have et køkken, hvor design og smarte funktioner er i fokus? Så har Samsung hvidevarerne til dig. Vi har ovne, kogeplader med stilrent design og innovative funktioner, som tager din madlavningsoplevelse til næste niveau. Læs videre om nogle af vores mest populære funktioner. 

Induktionskogeplader fra Samsung
indbygningsovne fra Samsung
Kombiovne fra Samsung
null

Én ovn, flere metoder


Vælg, hvordan du vil tilberede forskellige retter for at optimere resultatet. De øvre og nedre Dual Cook-zoner kan bruges hver for sig eller sammen. Du kan nøjes med at bruge den øvre zone til mindre retter, hele ovnen til større retter eller begge zoner samtidig ved hjælp af adskillelsespladen, som gør det muligt at have to forskellige temperaturer og benytte to forskellige programmer i hhv. den øvre og den nedre zone.  

Op til 25% energibesparelse hvis du kun bruger halvdelen af ovnen.*

Air Sous Vide


Med Air Sous Vide* kan du tilberede maden mere jævnt, uden at den bliver overtilberedt eller tør. Air Sous Vide-systemet registrerer omhyggeligt temperaturen i ovnen og opretholder en ensartet temperatur over en lang periode ved at benytte fikseret temperaturkontrol. Alt bliver gennemstegt, uanset hvor i ovnen det befinder sig, og holder sig dejligt mørt og saftigt.

null
null

Natural Steam


Med Natural Steam kan du nyde smagfuld og lækker mad. Placer den medfølgende form i bunden af ovnen, og fyld den med vand. Det betyder at der dannes damp under tilberedningen, madens naturlige fugt bibeholdes, så den bliver saftig og mør indeni, men sprød på ydersiden.

Pyrolytisk rengøring


Hold ovnens inderside ren uden at bruge tid og kræfter på at skrubbe den. Det pyrolytiske rengøringssystem opvarmer ovnen, så eventuelle fedtstænk og madrester brændes væk. De falder så ned i bunden. Derefter er det nemt at tørre dem op.

null
null

Større glæde, mindre indsats


Gør det sjovere at lave mad. SmartThings Cooking* inspirerer med nye opskrifter og gør det mindre besværligt at lave mad. Ved at forstå dine behov kan den anbefale personligt tilpassede opskrifter* baseret på bl.a. dine yndlingsingredienser, specialkost eller allergier. Appen tilbyder også en guidet madlavningsoplevelse med opskrifter, der gennemgås trin for trin i tekst og lyd. 

Induktionskogeplader fra Samsung
indbygningsovne fra Samsung
Kombiovne fra Samsung
null
null

Flex Zone


Med det store fleksible område kan du tilpasse kogepladen til dine behov. Det er muligt at forbinde kogepladerne til én stor kogeplade. Du kan også bruge kogepladerne separat. 

Power Boost


Takket være funktionen Power Boost kan du spare tid, når du laver mad. Når du aktiverer funktionen giver den ekstra effekt til hvert område. Dette giver et ekstra varmeboost i op til 10 minutter. 

null
null

Auto Pan Detector


Når du placerer en gryde eller en pande på kogepladen registrerer den, om størrelsen passer til den respektive kogeplade. Hvis bunden af gryden dækker mindre end 60 % af området, indikerer kogepladen, at du skal vælge en anden gryde.

Induktionskogeplader fra Samsung
indbygningsovne fra Samsung
Kombiovne fra Samsung

*1 Testet model: NV7B5675LAK. Det samlede energiforbrug reduceres med 25,3%, når kun den øverste del anvendes. Baseret på interne tests udført i overensstemmelse med IEC-60350 (småkager og varmluft, 165 °C, sammenlignet med hele ovnen). Den faktiske besparelse kan variere afhængigt af den konkrete anvendelse, hvad der tilberedes mv.

*2 Kræver en særlig sous vide-madlavningspose, medfølger ikke.

*3 Kræver et trådløst netværk og appen Samsung SmartThings. Appen Samsung SmartThings understøtter Android 4.0 (ICS) og nyere, som er optimeret til Samsung-smartphones (Galaxy S- og Galaxy Note-serierne). Appen understøtter også iOS 7 og nyere på iPhone-modeller. SmartThings-appen er tilgængelig i App Store og Play Store.

*4 Tilgængelig på udvalgte sprog, bl.a. engelsk, fransk, tysk, italiensk og spansk