Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Chatten er
åben
SommerUDSALG - Spar op til 50% her!*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

Få mere ud af din hverdag med de kraftige og stilfulde støvsugere fra Jet-familien. Tiden er inde til at modernisere rengøringen og tilpasse den til din livsstil. Derfor har vi udviklet effektive støvsugere, der er lavet til at stå fremme, så de altid er klar, når du har mest brug for dem. Støvsug hele hjemmet på en bekvem og effektiv måde med de smarte, ledningsfrie støvsugere; Jet Stick og Bespoke Jet. Kraftig sugeevne og smarte løsninger ift. tømning gør støvsugningen hygiejnisk og nem fra start til slut. 

Oplev rengøring tilpasset dig, og få mere ud af dine rengøringsdage.

ledningsfrie støvsugere fra Samsung

Rengøring på dine præmisser

Her har vi samlet nogle af vores smarteste funktioner. De kan variere fra model til model. 

null

Sugestyrke på op til 210 W*


Støvsug alle typer overflader på en kraftfuld og effektiv måde. Den digitale invertermotor leverer en kraftig sugestyrke på op til 210 W*. Jetcyklonerne sikrer derefter, at luftstrømmen optimeres fra børste til filter, mens luftfilteret effektivt opfanger fine støvpartikler*. Motoren er desuden lettere, hvilket gør det nemmere at manøvrere, når du støvsuger*. 

Støvsugning, tømning og opladning bliver nemmere med dockingstationen Clean Station.


Anbring din ledningsfri støvsuger i dockingstationen Clean Station, så tømmes støvbeholderen automatisk, når du er færdig med at gøre rent. Takket være Air Pulse-teknologien tømmes støvbeholderen på en effektiv* og hygiejnisk måde, der sikrer, at op til 99,999%* af de fine støvpartikler* opfanges, og en roterende cyklon fjerner op til 99% af alle hår ved hjælp af Air Spin Edge-teknologi. Samtidig oplades batteriet, så støvsugeren er klar til brug, næste gang du vil gøre rent. 

null
null

Batteritid på op til 1 time*


Batteriet opretholder en stor sugestyrke, så du kan rengøre hele dit hjem i op til en time* uden at blive afbrudt af et fladt batteri. Hvis du har et større hjem, kan du nemt udskifte det første batteri med et andet batteri* for at støvsuge i op til 2 timer*. Batteriet bevarer desuden op til 70% af sin oprindelige ydeevne i op til 500 cyklusser*. 

Alle dele i støvbeholderen kan vaskes 


Hold støvbeholderen hygiejnisk ren. Hele støvbeholderen, inklusive multicyklonsystemet, kan vaskes, så den holdes frisk og hygiejnisk*. Støvbeholderen kan nemt afmonteres uden at afmontere røret fra den håndholdte enhed. Klik på knappen, drej låget, og vask støvbeholderen i hånden.

null
null

Hold luften ren på den smarte måde


Fyld lungerne med renere luft takket være et HEPA-filtersystem med fem lag*. En hovedcyklon og et filter med metalnet opfanger store støvpartikler, mens Jet Cyclone-systemet og mikrofiltret fanger fint støv, og det ultrafine støvfilter tager sig af op til 99,999% af mikrostøvet, herunder partikler og allergener på 0,3-10 µm*.

Let konstruktion


Få et rent hjem uden bøvl med enkel betjening og behagelige bevægelser. Den lette konstruktion giver maksimal brugervenlighed og mindsker belastningen af håndleddene. Det gør det nemt for dig at gøre rent overalt i hjemmet.

null
null

1. Baseret på interne tests , i henhold til IEC 62885-2 CL.5.8-standard. Måles ved indløbet til det ikke-motoriserede værktøj, når støvbeholderen er tom, med Jet Mode og et fuldt opladet batteri. Resultaterne kan variere afhængigt af den konkrete anvendelse. 

2. Baseret på interne tests iht. IEC62885-2. cl.5.9. sammenlignet med Samsung VS80N8014KR/EN.

3. VS9000 motor: 205 g. Ny motor: 109 g.

4. Baseret på interne tests med forskellige typer støv. Resultatet kan variere afhængigt af de faktiske brugsforhold.

5. Baseret på intern test. Hastigheden måles ved at sammenligne støvbeholderens vægt før og efter tømning af Clean Station. Resultaterne kan variere afhængigt af den konkrete anvendelse.

6. Test iht. IEC 62885-4, CL.5.11 i Jet-indstilling foretaget af SLG Prüf- und Zertifizierungs GmbH. Resultaterne kan variere afhængigt af den konkrete anvendelse. Gælder støvpartikler i størrelsesintervallet 0,5 til 4,2 µm. 

7. Den angivne batteritid gælder ved brug af et batteri med høj kapacitet (2000 mA) og det laveste effektniveau med et ikke-motoriseret mundstykke. Resultaterne kan variere afhængigt af den konkrete anvendelse. 

8. Ekstra batteri sælges separat som tilbehør/medfølger afhængigt af model. 

9. Bevarer 70% kapacitet efter 500 brugscyklusser, baseret på batterikapacitet (2000 mA). 1 cyklus: Fuld afladning efter fuld opladning (100 % ~ 0 %). Resultaterne kan variere afhængigt af den konkrete anvendelse. Baseret på interne tests.

10. Må ikke vaskes i opvaskemaskine. Efter rengøring skal du tørre støvfilteret grundigt i mindst 24 timer uden for direkte sollys før brug. 

11. HEPA-filtersystem: højeffektivt filtersystem, der fjerner partikler fra luften. 

12. Testet iht. IEC62885-2, klausul 5.11, i tilstanden Max. Baseret på SLG-test (Schubert Leiter Geratesicherheit). 

13. 0,3-10 µm er den partikelstørrelse, der normalt er synlig for det menneskelige øje, f.eks. i form af pollen og skimmel.