Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
SommerUDSALG - Spar op til 50% her! *
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

Ordo – designet til at matche ethvert smil

Ordo forstår vigtigheden af at gøre tandbørstning til en fornøjelse, og derfor har vi et udvalg af tandbørster i forskellige farver, der passer til din personlige stil. Opgrader din daglige rutine og lav et statement med vores stilfulde farver med Ordo tandbørster.

Ordo’s tandbørster giver dig nemlig alt, hvad du behøver for at opnå enestående mundpleje. Med imponerende lydimpulser leverer deres tandbørste et nyt niveau af rene tænder og sundt tandkød. Det bedste ved det hele er, at denne professionelle tandlægeoplevelse nu er tilgængelig derhjemme til en pris, der ikke sprænger budgettet.

null

Sonic+ tandbørste

For at sikre, at du får den optimale tandbørstning, har Ordo indbygget en 2 minutters timer i denne Sonic+ tandbørste. Dette gør det nemt at opretholde den anbefalede tandbørstningstid med din Ordo tandbørster. Udover timeren har Sonic+ tandbørsten også 4 skræddersyede børstetilstande – Clean, White, Massage og Sensitive, så du kan tilpasse din tandbørstning efter dine specifikke behov.

Sonic+ har intet mindre end en batterilevetid på over 4 uger. Derudover er tandbørsten også anbefalet af tandlæger i hele Europa. 

Se Sonic+ tandbørster her ➡

Sonic Lite tandbørste

Vi forstår, at tandbørstning skal være behagelig, og derfor har Sonic Lite tandbørsten ikoniske farver, der er designet til at matche ethvert smil. Vælg din favorit og gør din daglige rutine til en stilfuld oplevelse.

Sonic Lite tandbørsten har 2 perfekt designede tilstande, der giver dig kontrol over din børstning. "Clean" tilbyder en stærk daglig rengøring, mens "Sensitive" er ideel for dig med følsomme tænder eller hvis du først lige er begyndt at bruge en elektrisk tandbørste.


Se Sonic Lite tandbørster her ➡

null
null
null
flosser
Opladelig rejsetaske
null

Hydro Sonic Water Flosser

Med Hydro Sonic Water Flosser fra Ordo, får du fremtidens svar på tandtråd – en effektiv, stilfuld og hygiejnisk måde at opretholde din mundhygiejne på.

Hydro Sonic Water Flosser – er den ultimative løsning til en effektiv mundhygiejne, der beskytter mod huller i tænderne og tandkødssygdomme, samt bevarer din friske ånde alt imens den er skånsom mod dit tandkød. Den når ned mellem tænderne hvor traditionel tandtråd ikke når ned.

Med 2000 vandpulseringer i minuttet går den langt ud over, hvad en almindelig tandbørste kan opnå, og fjerner mere plak end tandbørstning alene.

For din sikkerhed og bekvemmelighed har Ordo inkluderet en rejselås, der forhindrer uheld, når du er på farten. Du har også fuld kontrol med tre trykindstillinger og en on-demand-tilstand, der giver dig den nøjagtige kontrol, du har brug for.


Se Hydro Sonic Water flosser her ➡

Genopladelig rejsetaske

Vores Ordo Sonic+ rejsetaske er den perfekte ledsager til din Sonic+ tandbørste, der giver dig ekstra bekvemmelighed, når du er på farten.

På tasken kan du nemt tjekke din tandbørstes opladningsstatus på et øjeblik. Dette sikrer, at din tandbørste altid er klar til brug, når du har brug for det.

Ikke kun er denne taske praktisk, den er også sikker og hygiejnisk. Den beskytter din tandbørste, samtidig med at den holder din Ordo Sonic+ tandbørste ren. Tasken er udstyret med en stærk magnetisk lukning, kan du være sikker på, at din tandbørste er sikkert opbevaret, mens du rejser.


Se rejsetasker her ➡

null
null