Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Chatten er
åben
På udkig efter et godt tilbud? - Spar op til 45% her!*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

Opskrift: Cremet græskarsuppe


Fyldig, lækker og cremet græskarsuppe, som passer perfekt til efterårsvejret, og er nem at lave.

null

Ingredienser

(til 4 personer)


Suppe

2 løg, finthakket

2 hvidløg, presset

½ hokkaidogræskar, i tern (afhænger af størrelsen, ca. 6-700g)

4 gulerødder, i tern

5 kartofler, i tern

½ tsk. tørret chili

½ tsk. cayennepeber

1 tsk. spidskommen

1 cm frisk ingefær (eller 1 tsk. tørret)

1 spsk. frisk timian

½ citron, saften herfra

olivenolie

salt og peber

6-700 ml grøntsagsbouillon

1 dåse kokosmælk (400 ml) 

null

Tilbehør


Brødcroutoner

3 skiver franskbrød (eller rugbrød)

olivenolie

flagesalt


Ristede kikærter

1 dåse kikærter

olivenolie

1 tsk. stødt spidskommen

salt og peber


Til servering

creme fraiche 18%

ristede græskarkerner

frisk timian til pynt 

null

Sådan gør du


Suppen

1. Sautér løg og hvidløg i en stor gryde i lidt olivenolie. Tilsæt krydderier og lad det blive brunet af kort.


2. Skrub og vask græskarret godt og skær det i tern. Skær også kartoffel og gulerod i tern og kom det hele i gryden.


3. Lad det svitse med i ca. 5 minutter. Rør rundt undervejs og tilsæt evt. mere fedtstof.


4. Overhæld grøntsagerne med 600 ml. boullionvand og gem de sidste 100 ml - hellere at suppen er for tyk end for tynd, så kan du tilføje mere væske senere. Lad grøntsagerne småkoge under låg i ca. 15 minutter eller til grøntsagerne er møre.


5. Kom grydens indhold i en blender sammen med 1 dåse kokosmælk og frisk timian. Blend til du har en cremet og luftig konsistens og tilsæt evt. mere boullionvand, hvis du ønsker det.


6. Smag til med salt og friskkværnet peber. 

null

Brødcroutoner

1. Skær brødet ud i tern og kom det på en varm pande med lidt olivenolie og flagesalt. Lad brødet blive sprødt.


Ristede kikærter

1. Skyl kikærterne og gnub dem tørre med køkkenrulle eller i et rent viskestykke.


2. Kom dem på en bageplade med bagepapir og dryp med olivenolie. Krydder med salt, peber og spidskommen.


3. Bag i ovnen ved 175 grader varmluft i ca. 25 minutter, eller til de er sprøde.


Anretning

Anret græskarsuppen i skåle og top med cremefraiche, kikærter, brødcroutoner og græskarkerner.

Lad en blender gøre arbejdet for dig


Topblenderen fra Braun (JB9040BK) kan klare enhver udfordring i køkkenet.


  • Effekt: 1600 watt
  • Antal hastigheder: 10
  • Skålstørrelse: 3 liter


18 madprogrammer

18 mulige blandinger lige så præcise som din gane. Du skal blot vælge et af de 6 automatiserede madprogrammer for at starte, og derefter vælge mellem tre teksturindstillinger - glat, medium eller groft.

Varm suppe funktion

Med varmefunktionen, holdes din græskarsuppe varm, mens den blendes.

Rengøringsprogram

Forenkler rengøringsprocessen med blot et tryk på en knap.

Du kan se blenderen fra Braun her.

null