Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
SommerUDSALG - Spar op til 45% her! * - Se alle sommerpriser
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
Energivenlige hvidevarer

Vil du spare på strømmen? Bliv klogere her!


Hos Skousen har vi gjort det let for dig at spare på strømmen. Vi har samlet de hvidevarer, der er mest energibesparende, så du nemt kan vælge den, du skal bruge. Derudover har vores hvidevareeksperter fundet gode råd til dig, så du ubesværet kan minimere dit energiforbrug. Disse er gratis at følge, og er samtidig en effektiv måde, at spare energi og penge på. Find både produkterne og de gode råd her på siden.


Hvorfor vælge energivenlige hvidevarer?


I dit årlige elforbrug kan der være mange penge at spare ved at skifte dine ældre hvidevarer ud med nyere, energieffektive modeller. Ved at investere i f.eks. et køle-fryseskab med energimærke A i stedet for G kan du spare op til 500 kr. om året på elregningen.På udkig efter energivenlige hvidevarer?

3 hurtige tips til at spare på strømmen!

1. Brug Eco-programmet: Programmet varer længere tid. Men det bruger mindre vand og vasker ved en lavere temperatur – og dit service bliver nøjagtig lige så rent, som ved de almindelige programmer.

2. Udnyt eftervarmen: Sluk ovnen 10 min. før maden er færdig – så udnytter du restvarmen bedst mulig.

3. Hold dit køleskab og fryser i den rigtige temperatur: Der er ingen grund til at køle for meget og bruge unødvendig strøm. Fryseren bør stå på -18 C og køleskabet på 5 C. Koldere behøver det ikke at være!

Har du styr på den nye energimærkning af hvidevarer?


Det er slut med plusserne i den nye energimærkeordning af hvidevarer. Den nye energimærkning er en skala fra A til G, hvor A bruger mindst energi og G bruger mest. Du vil opleve at enkelte typer af hvidevarer, kun er på en skala fra A til D. Er du f.eks. på udkig efter en energivenlig ovn, vil du stadig kunne finde ovne af energimærke A+.

 Den nye energimærkning minder utroligt meget om den gamle, men har langt højere krav. Et produkt, der i den gamle skala fik A +++, vil i den nye skala blive placeret i gruppe D på den nye skala. Målet med den nye energimærkning er at gøre det lettere at vælge energirigtigt. Et A-mærke på en vaskemaskine burde for eksempel være godt, men det er faktisk det dårligste for vaskemaskiner på den gamle energimærkning, fordi der efterhånden er tilføjet så mange A+’er til skalaen. Med den nye eenrgimærkning er A definitivt det bedste!