Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
SommerUDSALG - Spar op til 45% her! * - Se alle sommerpriser
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

Verdensførende inden for innovativt rengøringsudstyr


Siden 1906 har Nilfisks vision været at producere produkter af højeste kvalitet, og i over 100 år har Nilfisk tilpasset sig til de skiftende behov hos kunder verden over ved at levere innovative rengøringsløsninger.

I dag er Nilfisk et førende mærke inden for rengøringsmaskiner, og derfor har vi hos Skousen et bredt udvalg af støvsugere, støvsugerposer, grovstøvugere og ledningsfrie støvsugere. Udforsk Nilfisk her og se de mange rengøringsmuligheder.

null

Rengøringsudstyr til alle behov


Alle familier og hjem er forskellige, og deres behov er også forskellige. Hjemmets størrelse, rengøringsvaner, type af gulve osv. – alt påvirker, hvilke egenskaber der søges i den perfekte støvsuger til netop dig.

Her fortæller vi mere om udvalgte Nilfisk-støvsugermodeller, som vi sælger hos Skousen.

Vi håber, dette hjælper dig med at finde og vælge den rette støvsuger til dig og dit hjem!

Grovstøvsugere


En traditionel støvsuger er standard for de fleste hjem, men hvis du bor i et hus med terrasse eller have, kan der være grund til at investere i en grovstøvsuger, der kan klare de mere robuste opgaver.

Multi II-serien indeholder flere smarte funktioner end tidligere modeller. Multi II indikerer for eksempel når det er tid til at rengøre filtret. De fleste modeller er desuden udstyret med den integrerede og innovative Push&Clean-funktion, som er unik i sin art. Den får maskinen til at rense filtret selv ved at skabe en luftpuls omkring filtret.

Se grovstøvsugere fra Nilfisk her ➡

null

Find din Nilfisk støvsuger

Ledningsfri støvsugere fra Nilfisk
Støvsugere fra Nilfisk
Grovstøvsugere fra Nilfisk
Håndstøvsugere fra Nilfisk
tilbehør fra Nilfisk
null

Ledningsfri støvsuger


Nilfisk ledningsfrie støvsugere gør støvsugningen i hjemmet hurtig og effektiv. Med hurtig opladning og et stort udvalg af tilbehør, bliver støvsugningen enkel og tilpasset til daglig brug. Denne alt-i-en løsning er optimeret til at give synlige resultater på alle overflader, herunder fliser, trægulve og tæpper.

Med en Nilfisk får du den perfekte hjælp til hurtig og daglig rengøring, uanset opgaven.


Se ledningsfrie støvsugere fra Nilfisk her ➡

Nyhed fra Nilfisk - transformér din rengøring


Den nye S1 støvsuger er designet til maksimal tilpasningsevne, hvilket gør det nemt for dig at skifte mellem at rengøre tæpper og hårde gulve med bare ét tryk på en knap. Det buede håndtag giver et behageligt greb og gør det nemt at rengøre svært tilgængelige overflader såsom dørkarme og hylder. For ekstra bekvemmelighed kan den håndholdte minisuger let løsnes med et hurtigt tryk på en knap, hvilket gør det nemt at tackle selv de mest utilgængelige områder i dit hjem og få dem til at se fejlfri ud.


Se S1 modellerne her ➡

null

Traditionel støvsuger


Nilfisks traditionelle støvsugere findes i flere størrelser, kapaciteter og modeller. De er skræddersyede til forskellige behov og krav og udfører altid deres arbejde effektivt.

På Skousen.dk har vi modeller fra flere af Nilfisks støvsugerserier, så du finder helt sikkert den maskine, der passer til dine behov.

Nilfisk S1

Effektiviteten af en traditionel støvsuger, med komforten ved en ledningsfri.

Se produkter her ➝


Nilfisk One

Kompakt støvsuger til mindre husholdninger.

Se produkter her ➝


Nilfisk Select

Denne allergivenlige støvsuger med HEPA 13-filter fanger mikropartikler og pollen. HEPA filteret på udvalgte modeller er godkendt af British Allergy Foundation.

Se produkter her ➝

Nilfisk Meteor

Poseløs støvsuger med kraftig sugeevne og enestående filtrering.

Se produkter her ➝


Nilfisk Elite

Fjerner allergener fra hjemmet, har kraftig sugeevne og en brugervenlig design.

Se produkter her ➝


Nilfisk GM80

"Original" Nilfisk støvsugeren - Generationens favorit. Beholderen i aluminium og det robuste chassis gør støvsugeren utroligt robust.

Se produkter her ➝