Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
SommerUDSALG - Spar op til 50% her! *
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

Nilfisk er en dansk virksomhed med høje ambitioner og høje forventninger til deres produkter. Mange af os tænker på støvsugere, når vi hører ”Nilfisk”. Og støvsugere er også præcis det, som Nilfisk er specialiseret i at designe, udvikle og producere - både til almindelig husholdning, men også til professionel brug. 


Nyheder

Nilfisk S1 home
Nilfisk S1 allergy home

Den seneste lancering er en ledningsfri støvsuger. Nilfisk's S1-serie af ledningsfrie støvsugere skiller sig ud med sit moderne design, behagelige håndtag, lang batterilevetid og stor støvbeholder.

S1-støvsugerne er designet med maksimal fleksibilitet i tankerne, så du nemt kan skifte mellem at støvsuge hårde gulve og tæpper med blot et tryk på en knap. Den alsidige form gør det let at manøvrere på både hårde og bløde overflader og fanger effektivt selv de allermindste støvpartikler undervejs.

Det kurvede håndtag giver et behagelig greb, uanset om du bruger den med en hånd eller begge hænder, og gør det let at støvsuge svært tilgængelige steder som dørkarme, under sofaen og reoler. For ekstra bekvemmelighed kan den håndholdte mini-støvsuger let afmonteres med et hurtigt tryk på en knap, så du kan rengøre selv de mest besværlige områder i dit hjem til perfektion.

Støvsugere fra Nilfisk
Ledningsfri støvsugere fra Nilfisk
Håndstøvsugere fra Nilfisk
Grovstøvsugere fra nilfisk

Om Nilfisk

Nilfisk blev startet i Danmark af to iværksættere, P. A. Fisker og H. M. Nielsen, oprindeligt under navnet Fisker & Nielsen. Senere ændrede de navnet til Nilfisk ved at kombinere grundlæggernes navne.

Nilfisk blev etableret med en vision om at lave produkter af højeste kvalitet. I over 100 år har de tilpasset forbrugeren og udviklet innovative løsninger for at opfylde de skiftende behov hos kunder over hele verden.

I dag tilbyder Nilfisk et bredt udvalg af førsteklasses rengøringsprodukter til private, herunder højtryksrensere, våd-/tørsugere og støvsugere, samt professionelt rengøringsudstyr.