Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Chatten er
åben
*Konkurrencen løber frem til 4. august 2024. Læs mere om konkurrencebetingelser i spillet.
null
null

Bæredygtighed

Det er mere end 50 år siden, at den ultimative designklassiker blandt kaffemaskiner kom til verden, og lige siden dengang har der ligget et bæredygtigt mindset bagved. Gennem tiden er alle Moccamaster filterkaffemaskine blevet samlet i hånden og siden testet i Holland, inden de er endt i køkkener hos kaffeelskere verden over. Målet bag designet er et minimalt energiforbrug, og så er kaffemaskinen udelukkende lavet af genanvendelige materialer.  

null
null
null

MOCCAMASTER

Automatic Black kaffemaskine

Se produktet her

MOCCAMASTER

Manual Brushed kaffemaskine

Se produktet her

MOCCAMASTER

Automatic Antrahcit kaffemaskine

Se produktet her

Ikoniske Moccamaster

Siden den i dag ikoniske Moccamaster filterkaffemaskine kom til verden for mere end 50 år siden, er designet blevet en klassiker – akkurat som sort kaffe er det verden over.

En Moccamaster er skabt til at fryde sanserne med sit enkle design og en altid ideel bryggetemperatur på 92-96 grader, der giver den mest aromatiske oplevelse i kaffekoppen. 

null
null

Vedligeholdelse

Der er udelukkende fordele ved at rense og afkalke din Moccamaster jævnligt. Du får altid god kaffe brygget ved den perfekte temperatur, maskinen larmer mindre, og kaffemaskinens levetid forlænges. Det kan ikke undgås, at der dannes grums og kalkaflejringer i rørene, uanset hvilken slags kaffemaskine du har – selv hvis det er en Moccamaster.

Men bare rolig: Det er nemt og hurtigt at rense og afkalke kaffemaskinen.

Vi anbefaler at du bruger Moccamaster Afkalker, som er et rense- og afkalkningsmiddel, der afkalker og renser maskinen uden at give bismag.  

Den rette dosering og malingsgrad af filterkaffe

Korrekt dosering af kaffe handler om mængden af filterkaffe i forhold til vand. For at opnå en god og rig kaffe, er 60 gram kaffe pr. liter vand den dosis, der anbefales af European Coffee Brewing Center.

Den måde kaffebønnerne er malet på, har dog også væsentlig betydning for at opnå den rette smag.  

Til en Moccamaster skal du altid bruge kaffe, som er mærket filtermalet. Denne malingsgrad er tilpasset kaffemaskinens kontakttid på mellem 4 og 6 minutter.

null
null

Garanti

Moccamaster produceres ved hjælp af omhyggeligt uddannet fagpersonale, der samler Moccamaster i hånden og tester, at alt fungerer ordentligt, inden kaffemaskinen sættes i emballagen.

Det er derfor, Moccamaster kan tilbyde en af markedets bedste garantier.

Hvis du registrerer din Moccamaster her, fordobles garantien, således at du får 10 års garanti. Dermed sikre Moccamaster, at deres kaffemaskiner bevarer den høje kvalitet. 

Hverdagen. Særlige stunder.

Moccamaster til enhver lejlighed.


Få inspiration her...

Se vores produkter fra Moccamaster