Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
SommerUDSALG - Spar op til 50% her! *
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
Miele vaskemaskine W1 & tørretumbler T1

Miele præsenterer nye vaskemaskiner og tørretumbler til det moderne liv

Tid er blevet en knap resurse, og det er derfor blevet vigtigt for os alle, at hverdagens hjælpemidler lever op til vores krav om hurtig og simpel afvikling af diverse husholdningsopgaver – uden at gå på kompromis med resultatet vel at mærke. Mieles nye ModernLife-maskiner lever op til alle parametre og tilbyder perfektion i enhver henseende. Du får perfekt, hurtig vask takket være PowerWash og vidunderligt duftende tørt vasketøj med FragranceDos i tørretumbleren. Samtidig får du brugerkomfort og hverdagsluksus for alle pengene med Mieles nye Wash2Dry-funktion.

Miele T1 med Wash2Dry, Miele@home og FragranceDos

Miele W1 vaskemaskine betjeningspanelWash2Dry

Få maksimal brugervenlighed og driftssikkerhed med Mieles nye Wash2Dry-netværksfunktion, hvor vaskemaskinen sender sine programdata til tørretumbleren efter endt vask. Herefter vælger tørretumbleren automatisk et passende tørreprogram. Det eneste, du skal gøre, er at flytte vasketøjet fra vaskemaskinen og over i tørretumbleren, tænde tørretumbleren og vælge Wash2Dry. Bum! Så er du på vej mod perfekt tørret tøj. Hvad enten det er denim, håndklæder eller fine skjortebluser, får du perfekt tørret tøj hver gang! 
Miele@home og Miele@mobile-app

For at den nye funktion kan fungere, skal tørretumbler og vaskemaskine tilsluttes dit netværk og Mieles gratis app: Miele@Mobile. Når maskinerne er sat op, er hverken app eller smartphone som sådan påkrævet i daglig brug, men hvis du ønsker det, kan du vælge MobileStart og fjern-styre produktet 100 % fra appen. 

Miele vaskemaskine W1 & tørretumbler W1
Miele W1 vaskemaskine med FragranceDosFragranceDos

Flere og flere af os er holdt op med at bruge skyllemiddel, når vi vasker, og det betyder, at nogle af os godt kan komme til at savne ”duften af rent vasketøj”. Men det er der råd for, hvis du tørrer dit tøj i en Miele ModernLife-tørretumbler. Med duftflakonerne fra Miele – i syv skønne varianter – tilføjer du din helt personlige yndlingsduft til dit vasketøj under tørringen. Miele får fremstillet duftene hos et familiedrevet firma i det sydlige Frankrig, der har skabt dufte siden 1871. Parfumeeksperterne bruger en patenteret metode til at sikre, at de værdifulde duftessenser bevares. Resultatet er en behagelig, frisk og naturlig vasketøjsduft i op til 4 uger.

Miele W1 med QuickPowerWash og CapDosingPowerWash og QuickPowerWash

Mieles PowerWash sikrer en rengøringseffekt på højeste niveau og med QuickPowerWash-programmet endda på langt under én time. Maskinen vasker op til 40 % mere energieffektivt, end den højeste energieffektivitetsklasse angiver, og det med moderate driftstider: Ingen programtid er længere end 3 timer. Selv små vaske bliver rene på en økonomisk måde. Det er muligt takket være Mieles Spin&Spay-teknologi, der afvikles med et meget lavt vandforbrug – samt sparer energi!

Miele W1 med PowerWash og QuickPowerWash
Miele W1 vaskemaskine CapDosingCapDosing – perfekt specialvask

Til specialvask kan du nemt og bekvemt anvende Mieles Caps. De placeres blot i skyllemiddelkammeret, og der kan vælges mellem hele 6 specialvaskemidler (Sport, Outdoor, WoolCare, SilkCare, DownCare og UltraDark), 3 skyllemidler (Aqua, Cocoon, Nature) samt imprægneringsmidlet ImpraProtect. Desuden fås en Booster mod genstridigt snavs og den effektive CottonRepair, der giver nyt liv til dit favorit-bomuldstøj.

Bemærk, at basisemballagen er lavet af 100 % genanvendt plastik. 

Køb din Miele vaskemaskine eller tørretumbler her