Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Chatten er
åben
SommerUDSALG - Spar op til 50% her!*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

MIELE – KVALITET FORUD FOR SIN TID

I mere end 120 år har Miele produceret produkter med ekstraordinær lang levetid

Selv ultimativ ydeevne er intet værd uden langvarig og pålidelig drift. Det er årsagen til, at Miele vedblivende kombinerer innovativ udvikling med enestående kvalitetshåndværk. Det er Mieles dedikation til detaljen, der sikrer, at maskinerne er bygget til at holde.

Miele-vaskemaskiner er testet til 20 års brug*. 20 år med perfekt vask af dit yndlingstøj. Det er trygt at vide, fordi det på mange måder godt kan betale sig at købe hvidevarer med lang holdbarhed. Både i forhold til din økonomi men også i forhold til miljøet, fordi lang levetid er den ultimative bæredygtighed. Med en Miele-vaskemaskine er du sikret både perfekte resultater, lavt energi- og vandforbrug samt lang levetid. En Miele-vaskemaskine er designet til at holde og blive brugt hele livet. 

Se vores udvalg af vaskemaskiner fra Miele her.

SIDEN 1899 HAR MIELE ALDRIG STILLET SIG TILFREDS MED DET BEDSTE

OM HÅNDVÆRKET

For Miele har banebrydende innovationer i sig selv ikke været nok. Det er derfor, Miele selv producerer sine egne dele og støber sit eget jern. Miele laver endda selv maskinerne, der laver maskinerne. Det ligger i virksomhedens DNA at stræbe efter det bedste. Det er det, de kalder ”Immer Besser”.

10.000 TIMERS TEST – DET BEVISER FOR ALVOR, HVAD ET PRODUKT KAN PRÆSTERE

OM YDEEVNE

Der, hvor andre stiller sig tilfredse efter ganske få testrunder, går Miele endnu længere. Nogle bilmotorer bliver fx testet i 3000 timer – hvor Miele driftstester i op til 10.000 timer. Faktisk bruger Miele 30 % af sin udviklingstid alene på tests. Dette er med til at sikre dig de allerbedste resultater – år efter år.

LANG LEVETID ER DEN ULTIMATIVE BÆREDYGTIGHED

OM BÆREDYGTIGHED

Forestil dig i stedet for at bruge mange vaske- eller opvaskemaskiner gennem årene, at du kun bruger én. Én hvis præstation stadig vil imponere dig om mange år fra nu. Én maskine, der bruger mindre vand, mindre energi og mindre sæbe. Så du forbruger mindre. Og gør varigt godt. 

*I udviklingsfasen af vaskemaskineserien W1 har Miele testet modeller og centrale komponenter med 5000 vaskecyklusser (= 5 vaske om ugen i 50 uger p.a.) på forskellige programmer. Læs mere her.