Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
SommerUDSALG - Spar op til 50% her! *
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

MIELE – KVALITET FORUD FOR SIN TID

I mere end 120 år har Miele produceret produkter med ekstraordinær lang levetid

Selv ultimativ ydeevne er intet værd uden langvarig og pålidelig drift. Det er årsagen til, at Miele vedblivende kombinerer innovativ udvikling med enestående kvalitetshåndværk. Det er Mieles dedikation til detaljen, der sikrer, at maskinerne er bygget til at holde.

Siden grundlæggelsen i 1899 har Miele stræbt efter at opfylde kvalitetsløftet ”Immer Besser”. Dette gælder naturligvis også for Miele-støvsugere, og en af nøglerne til Mieles enestående støvsugerkvalitet er, at alle støvsugerserier gennemgår en række krævende belastnings- og udholdenhedstests, inden de endeligt godkendes til at komme på markedet. Det betyder, at du får en støvsuger med en fantastisk rengøringsevne, enestående komfortabel betjening og lang holdbarhed.


Se vores udvalg af støvsugere fra Miele her.

SIDEN 1899 HAR MIELE ALDRIG STILLET SIG TILFREDS MED DET BEDSTE

OM HÅNDVÆRKET

For Miele har banebrydende innovationer i sig selv ikke været nok. Det er derfor, Miele selv producerer sine egne dele og støber sit eget jern. Miele laver endda selv maskinerne, der laver maskinerne. Det ligger i virksomhedens DNA at stræbe efter det bedste. Det er det, de kalder ”Immer Besser”.

10.000 TIMERS TEST – DET BEVISER FOR ALVOR, HVAD ET PRODUKT KAN PRÆSTERE

OM YDEEVNE

Der, hvor andre stiller sig tilfredse efter ganske få testrunder, går Miele endnu længere. Nogle bilmotorer bliver fx testet i 3000 timer – hvor Miele driftstester i op til 10.000 timer. Faktisk bruger Miele 30 % af sin udviklingstid alene på tests. Dette er med til at sikre dig de allerbedste resultater – år efter år.

LANG LEVETID ER DEN ULTIMATIVE BÆREDYGTIGHED

OM BÆREDYGTIGHED

Forestil dig i stedet for at bruge mange vaske- eller opvaskemaskiner gennem årene, at du kun bruger én. Én hvis præstation stadig vil imponere dig om mange år fra nu. Én maskine, der bruger mindre vand, mindre energi og mindre sæbe. Så du forbruger mindre. Og gør varigt godt.