Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Chatten er
åben
*Konkurrencen løber frem til 4. august 2024. Læs mere om konkurrencebetingelser i spillet.
null

MIELE – KVALITET FORUD FOR SIN TID

I mere end 120 år har Miele produceret produkter med ekstraordinær lang levetid

Selv ultimativ ydeevne er intet værd uden langvarig og pålidelig drift. Det er årsagen til, at Miele vedblivende kombinerer innovativ udvikling med enestående kvalitetshåndværk. Det er Mieles dedikation til detaljen, der sikrer, at maskinerne er bygget til at holde.

Kampagne! Få et halvt års forbrug af Miele PowerDisk med i købet

Miele giver dig et halvt års forbrug* af den innovative PowerDisk All in 1-opvaskemiddel med ved køb af en af en G 7000-opvaskemaskiner med AutoDos.

Se vores udvalg af Miele-opvaskemaskiner med AutoDos her

Gavebeviset, der er vedlagt opvaskemaskinen ved køb, indløses her

*6 stk. PowerDisk All in 1 svarende til 120 vaskecyklusser.

null
null

Perfekte resultater med automatisk dosering

Miele AutoDos er verdens første automatiske doseringssystem med integreret PowerDisk. Opvaskemaskinen i kombination med PowerDisk er et præcist afstemt system, hvor doseringen sker afhængigt af programmet og på det helt rette tidspunkt.

Ganske enkelt perfekt opvask med PowerDisk

Miele PowerDisk All in 1 er et pulvergranulat produceret eksklusivt til Miele, som giver dig strålende opvaskeresultatater - selv ved hårdnakket tilsmudsning. Bemærk, at Miele PowerDisk også fås i en skånsom ECO-variant helt uden duft- og farvestoffer.

Miele-opvaskemaskiner er testet til 20 års brug*. 20 år med skinnende rent service. Og med en vandbesparelse på op til 590.000 liter*. En opvaskemaskine skal ikke alene være holdbar og have et lavt vand- og energiforbrug, den skal også kunne vaske stærkt tilsmudsede tallerkener med fastbrændte madvarer helt rene. Men den skal også kunne vaske selv de mest sarte glas - uden at gøre skade. Det kræver et intelligent design og muligheden for at kunne vælge de rigtige programmer i hverdagen. Mieles opvaskemaskiner er både fleksible i indretningen samt har et fleksibelt programvalg, der betyder at dit service bliver skånsomt vasket og fordelingen i maskinen sikrer at alt bliver skinnende rent. Der findes også særlige quick-programmer, der kan snuppe opvasken på ingen tid.

Se vores udvalg af opvaskemaskiner fra Miele her.

SIDEN 1899 HAR MIELE ALDRIG STILLET SIG TILFREDS MED DET BEDSTE

OM HÅNDVÆRKET

For Miele har banebrydende innovationer i sig selv ikke været nok. Det er derfor, Miele selv producerer sine egne dele og støber sit eget jern. Miele laver endda selv maskinerne, der laver maskinerne. Det ligger i virksomhedens DNA at stræbe efter det bedste. Det er det, de kalder ”Immer Besser”.

10.000 TIMERS TEST – DET BEVISER FOR ALVOR, HVAD ET PRODUKT KAN PRÆSTERE

OM YDEEVNE

Der, hvor andre stiller sig tilfredse efter ganske få testrunder, går Miele endnu længere. Nogle bilmotorer bliver fx testet i 3000 timer – hvor Miele driftstester i op til 10.000 timer. Faktisk bruger Miele 30 % af sin udviklingstid alene på tests. Dette er med til at sikre dig de allerbedste resultater – år efter år.

LANG LEVETID ER DEN ULTIMATIVE BÆREDYGTIGHED

OM BÆREDYGTIGHED

Forestil dig i stedet for at bruge mange vaske- eller opvaskemaskiner gennem årene, at du kun bruger én. Én hvis præstation stadig vil imponere dig om mange år fra nu. Én maskine, der bruger mindre vand, mindre energi og mindre sæbe. Så du forbruger mindre. Og gør varigt godt. 

*Produkterne og kernekomponenterne testes i udviklingsfasen af produktserien med 5600 opvaskecyklusser (= 280 opvaskecyklusser p.a.) på forskellige programmer. Mieles opvaskemaskiner sparer i deres levetid 596.484 liter vand eller 3977 badekar. I forhold til opvask i hånden svarer det til 5 opvaskeprogrammer om ugen med 14 standardkuverter i 20 år (et badekar med et gennemsnit på 150 liter). Læs mere her.