Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Chatten er
åben
SommerUDSALG - Spar op til 50% her!*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

Dampe, stege og bage - alt i én ovn 


Slip kreativiteten løs med en Miele-dampovn med ovnfunktion. Designet, så du med lethed kan føre dine vildeste kulinariske idéer ud i livet. Og mens du nyder din mad, gør ovnen med den nye HydroClean-funktion tilmed rent efter sig. 

Miele-dampovn med ovnfunktion

Med en Miele-dampovn med ovnfunktion får du både en moderne dampovn, en funktionel konventionel ovn og en fantastisk kombiovn i ét og samme produkt! Med den innovative selvrensende funktion, HydroClean*, hører manuel rengøring oven i købet fortiden til. 


*Findes på alle Pro-modeller.

Miele DGC 7540 HC Pro

Se ovnen her

null
null
null

DualSteam

Mieles DualSteam-teknologi sørger skånsomt for, at vitaminer og mineraler bevares, samtidig med at madens naturlige smag træder mere frem. Damp, smag og nyd! 

Kombi-tilberedning

Muligheden for at gøre brug af både tør og fugtig varme sikrer perfekte resultater. Tilbered alt lige fra mørt kød til luftigt brød eller smukt tekstureret fisk med sprødt skind. 

HydroClean

Med den innovative selvrensende funktion hører manuel rengøring fortiden til. Hold din ovn skinnende ren og pæn med ubesværet lethed.

Miele DGC 7150

Se ovnen her

null
null
null

MonoSteam

Dampen fordeler sig hurtigt og jævnt omkring din ret og sikrer en skånsom tilberedningsproces med optimale resultater. Vitaminer, mineraler og smag bevares.

Klimaprogram

Via tilførsel af kortvarige dampskud bliver dit kød saftigt og mørt indeni og dejlig sprødt udenpå, og brød og boller bliver luftige og lækre med fin, sprød skorpe.

PerfectClean

Mange af delene i din Miele-dampovn med ovnfunktion, fx ovnrum og bageplader, er forsynet med en patenteret overfladebelægning med enestående non-stick-egenskaber, der gør rengøring supernem.