Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
SommerUDSALG - Spar op til 50% her! *
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

MIELE – KVALITET FORUD FOR SIN TID

I mere end 120 år har Miele produceret produkter med ekstraordinær lang levetid

Selv ultimativ ydeevne er intet værd uden langvarig og pålidelig drift. Det er årsagen til, at Miele vedblivende kombinerer innovativ udvikling med enestående kvalitetshåndværk. Det er Mieles dedikation til detaljen, der sikrer, at maskinerne er bygget til at holde.


Kogeplader med indbygget emhætte

Giv din passion for madlavning frit spil med Mieles nye 2-i-1, der er en stærk kombination af induktionskogeplade og emhætte. Du får det bedste fra to verdener i ét produkt, og den nye 2-i-1 adskiller sig markant med sine nye, spændende funktioner. Du får samtidig et godt arbejdsrum med frit udsyn og god plads til store armbevægelser. Mieles 2-i-1 har plads til fire store gryder eller pander, hvilket giver dig stor frihed og den absolut bedste oplevelse, når du skal lave mad.

Se vores udvalg af Miele 2-i-1 her


En Miele-ovn vil løfte din køkkenoplevelse til et helt nyt niveau og byder på nye spændende muligheder. Miele har igennem de seneste 120 år igen og igen bevist, at virksomheden er en pioner inden for både teknologi, ingeniørkunst og raffineret design. Det kommer alt sammen til udtryk i Mieles nye ovnserier, der både byder på et fantastisk design samt banebrydende funktioner, der kan hjælpe dig til nemt og enkelt at tilberede mad og bagværk på højt niveau. Den gedigne kvalitet er du aldrig i tvivl om – den oplever du allerede fra det øjeblik du tager fat om det elegante greb og åbner din Miele-ovn. 

Se vores udvalg af ovne fra Miele her

SIDEN 1899 HAR MIELE ALDRIG STILLET SIG TILFREDS MED DET BEDSTE

OM HÅNDVÆRKET

For Miele har banebrydende innovationer i sig selv ikke været nok. Det er derfor, Miele selv producerer sine egne dele og støber sit eget jern. Miele laver endda selv maskinerne, der laver maskinerne. Det ligger i virksomhedens DNA at stræbe efter det bedste. Det er det, de kalder ”Immer Besser”.

10.000 TIMERS TEST – DET BEVISER FOR ALVOR, HVAD ET PRODUKT KAN PRÆSTERE

OM YDEEVNE

Der, hvor andre stiller sig tilfredse efter ganske få testrunder, går Miele endnu længere. Nogle bilmotorer bliver fx testet i 3000 timer – hvor Miele driftstester i op til 10.000 timer. Faktisk bruger Miele 30 % af sin udviklingstid alene på tests. Dette er med til at sikre dig de allerbedste resultater – år efter år.

LANG LEVETID ER DEN ULTIMATIVE BÆREDYGTIGHED

OM BÆREDYGTIGHED

Forestil dig i stedet for at bruge mange vaske- eller opvaskemaskiner gennem årene, at du kun bruger én. Én hvis præstation stadig vil imponere dig om mange år fra nu. Én maskine, der bruger mindre vand, mindre energi og mindre sæbe. Så du forbruger mindre. Og gør varigt godt.