Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Chatten er
åben
SommerUDSALG - Spar op til 50% her!*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

Levering & serviceydelser


Levering af hvidevarer & større produkter

Når du handler på Skousen.dk, tilbyder vi forskellige leveringsydelser. Vi leverer til kantsten fra 249 kr. Vi bærer også gerne dine hvidevarer ind, monterer dem og tager de gamle med mod, at der betales et tillægsgebyr. Du skal blot vælge den ønskede service i indkøbskurven.

Med ekspres- / dag-til-dag-levering får du leveret dine hvidevarer så hurtigt som muligt mod, at der betales et tillægsgebyr. Det betyder, at hvis du bestiller man-tors inden kl. 20:00, så bliver dine varer leveret allerede næste dag.

Levering af mindre produkter

Husholdningsapparater og andre mindre el-apparater, som eksempelvis stavblendere, håndstøvsugere eller kaffemaskiner leveres til din lokale Skousen butik, nærmeste pakkeshop eller til ønsket adresse med GLS eller PostNord.

  • Levering med klik & hent til Skousen butik 0 kr. Læs mere her
  • Levering til GLS pakkeshop 39 kr.
  • Levering til din adresse fra 79 kr.

Køber du en småvare samtidigt med en hvidevare, skal du ikke betale fragten på din småvare.

Du vil modtage et Track & Trace link fra transportøren, når din ordre er pakket og klar til levering. Vælger du at afhente din ordre hos din lokale Skousen, vil du modtage en sms, når den er klar til afhentning i butikken.

Har du bestilt flere varer, skal du være opmærksom på, at disse kan leveres som separate pakker.