Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Kontakt os
på mail
SommerUDSALG - Spar op til 50% her!*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

Levering til kantsten

Når du køber hvidevarer og større produkter på Skousen.dk, leverer vi til første forhindring, det vil sige til kansten, fortov, dørtrin, indkørsel eller garage på den dag og på det tidspunkt, som du har valgt i kalenderen. Vælger du ekspreslevering, leverer vi allerede næste hverdag.


Vi ringer 30 min. inden ankomst

Når din ordre er blevet behandlet, vil du modtage en ordrebekræftelse med dato og tidspunkt for din levering. Den dag vi leverer din ordre, bliver du kontaktet af vores chauffør ca. 30 min. inden ankomst, så du kan være klar på adressen til at modtage varerne.


Er du ikke hjemme?

Er du forhindret i at være hjemme til at modtage dit produkt, så er det vigtigt, at du fortæller, hvor vi må stille varen. Det kan være i carporten eller foran hoveddøren. Uden denne fuldmagt til, er vi nødsaget til at tage dit produkt med retur.

Skulle din ordre mod forventning blive forsinket, så sender vi dig en mail.

Bor du på en ø uden broer?

Vi leverer varen hurtigst muligt, men du skal påregne en ekstra dags levering i forhold til normal leveringstid. Har du ønsker til leveringstidspunktet, bedes du kontakte os.

Levering gennem lokal fragtmand sker til følgende øer:

  • 5960, 5970 og 5985 Ærø
  • 6720 Fanø
  • 7884 Fur
  • 8305 Samsø
  • 9940 Læsø

Til resterende øer uden broer sker levering til færgeleje på fastlandssiden med undtagelse af Bornholm, hvor vi leverer til kantsten.