Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Kontakt os
på mail
SommerUDSALG - Spar op til 50% her!*
*Kampagnen gælder udvalgte produkter på tilbud og kan ikke kombineres med rabatkoder eller andre kampagner. Varigheden af tilbuddene fremgår af det enkelte produkt.
null

Lad duften af friskbrygget kaffe sprede sig ind i stuen, køkkenet eller kontoret. Vores sortiment af kaffemaskiner tilfredsstiller enhver smag og behov. Forkæl dine gæster med lækker hjemmebrygget kaffe og indtag rollen som barista i dit eget hjem.

Kaffemaskiner til enhver smag

Se vores udvalg af espressomaskiner
Se vores udvalg af kapselkaffemaskiner
null
Se vores udvalg af kaffemaskiner
null

Sådan vælger du en kaffemaskine, der passer til dine behov


1.Espressomaskinen er ideel til dig, der er lidt af en kaffenørd der ikke går på kompromis med smagen. Vil du gerne bruge lidt ekstra tid på at lave en god kop kaffe, så er dette maskinen for dig!


2.Kapselkaffemaskinen er det rette valg, hvis du foretrækker at have din kaffe klar på den halve tid, men stadig ønsker en autentisk kaffesmag. Det eneste du skal gøre, er at vælge din kapsel og sætte den i maskinen.


3.Kaffemaskinen med filter er for dig, der ønsker at brygge hele kander af kaffe. Har du ofte mange gæster på besøg, er det altså praktisk at have denne maskine!


Er du mere til the end kaffe? Så kan det være en elkedel, du er på udkig efter!

null

Køb i din lokale Skousen

null

Vidste du, at Skousens gourmetkaffebønner bliver ristet og pakket i Vestjylland?

Bønnerne importeres friske fra Sydamerika og Asien af den lille familievirksomhed Hedekaffe. I Danmark ristes bønnerne i små mængder gennem en traditionelt styret proces. Herefter pakkes kaffen på risteriet i Ulfborg.

Skousens kaffebønner; Mild, Espresso og Gourmet, bliver ristet så skånsomt som muligt ved 200 graders varme i 20 minutter. Denne proces kaldes langtidsristning og gør, at kaffen fremtræder blød og rund i smagen samt uden bitterhed.

null

Vidste du, vores afkalker kan bruge til din kaffemaskine, elkeddel og vaskemaskine?

Vores afkalker kan anvendes til alle elartikler og hårde hvidevarer, der kræver afkalkning.

Ved at afkalke din vaskemaskine sørger du for, at varmelegemet ikke tilkalker, og maskinen derfor skal bruge ekstra energi på at opvarme vandet.

Vær obs på, at blandingsforholdet afhænger af hårdhedsgraden i vandet. Køb den her.

null
null