Der gik desværre noget galt i søgningen. Vi beklager ulejligheden. Vi håber at du vil prøve igen senere.
Vi matcher laveste netpris*
Chatten er
åben
*Konkurrencen løber frem til 4. august 2024. Læs mere om konkurrencebetingelser i spillet.
null

Bliv sælger hos Skousen

I hvidevarebranchen bliver du aldrig en ekspedient! Du bliver en vigtig del af kundernes beslutningsproces. Hvidevarer er et forholdsvist komplekst køb for kunden. Derfor kræver det stor faglig viden og en god behovsafstemning af dig som sælger, for at finde det rette produkt til den enkelte kunde. 

Du har mulighed for at finde din egen salg- og rådgivningsprofil. Salgspyskologi, service, produkttræning, kampagneforberedelser, købsprocesser er nogle af de ting du arbejder med i dagligdagen. 


Hvad får du som sælger i Skousen?

Som sælger i en Skousen butik får du et hold tætte kollegaer. Samtidig bliver du en del af et større Skousen-team, med kollegaer rundt omkring i hele landet, og et stærkt bagland til at hjælpe dig.  Hovedkontoret er der for jeres skyld og vi tilbyder support og træning, så du er rustet til at give den ultimativt bedste service og rådgivning. Vi tror på, at frihed under ansvar motiverer og engagerer medarbejderne.


Drømmer du om mere ansvar? Bliv erhvervssælger eller butikschef

Som sælger i vores butikker har du flere muligheder for at forfølge din drøm inden for butiksverdenen.

Mange af vores butikker har et stort B2B-salg og har derfor tilknyttet en decideret erhvervs-sælger. Er du god til engroskunder, er det måske vejen frem for dig.

Som butikschef i Skousen får du eksempelvis ansvaret for vagtplan, personaleudvikling, budgetopfølgning, daglig drift af butikken, kampagneforberedelse. 


Hvad forventer vi af dig?

  • At du har salgserfaring
  • At du har en imødekommende personlighed og et godt drive
  • At du er resultatorienteret og motiveres af at nå de målsætninger, som du sætter sammen med teamet
  • At du er struktureret og kan følge en handel til dørs. Salget er først færdigt, når kunden har taget produktet i brug og er tilfreds
  • At du arbejder godt sammen med det butiksteam du er i – sammen er vi stærkest
  • Det er naturligt for dig at stræbe efter den bedste omsætning, indtjening og kundeservice
  • Det er en fordel med kendskab til hvidevarer, men dit drive er vigtigere for os
null

Det siger sælgerne om at være en del af Skousen teamet


null

At blive en del af Skousen og hvidevarebranchen, har for mig været som at komme ind i en helt ny verden indenfor butiks-branchen, hvilket har overrasket mig positivt.

Når man bliver en del af Skousen, bliver man udviklet og selvstændig på mange punkter.

Som sælger får du ansvar og du står for at løse mange sager selv - også alt forarbejdet med kunderne, bestilling af varene, sørge for at butikken står salgsklar, pakke varer ud, sørge for at varer til kørsel bliver gjort klar.

Personligt har jeg udviklet mig rigtig meget, selvom jeg har været i butiks-branchen i mange år. Jeg får mere blod på tanden! Jeg har fået så meget mere ny viden, hvor jeg virkelig har følt, at jeg har været en kæmpe hjælp for vores kunder.

Det vigtige for mig som sælger i Skousen er, at man har den fornødende forståelse for hver kundes behov, så man er sikker på at kunden kommer hjem med den helt rigtige vare første gang. Det er vigtigt at have respekt for kundens ønsker og tanker, da dette skaber en god dialog mellem kunde og sælger.

Alt dette er super vigtigt, hvis man gerne vil skabe et godt købmandskab. 

null

Jeg har været hvidevare-sælger siden 2005 og startede i Skousen i 2018 og min erfaring er, at Skousen er den mest professionelle hvidevare-kæde.

Jeg er meget imponeret over den support, der findes i kæden - vi har meget hjælpsomme og dygtige folk i baglandet, der står til rådighed ved fx marketing, logistik, IT og målsætninger. 

Vi har samtidig Danmarks bedste og bredeste sortiment af produkter, og har dermed brugbare værktøjer at arbejde med i salgs-situationen, hvilket betyder meget for en sælger. 

Det gør det langt sjovere og mere spændende at komme på arbejde. Og for mig betyder det meget, at jeg kan tilfredsstille alle kunder og yde en god kundeservice.

Soner blev i 2019 kåret som "Årets bedste sælger" til en fest for alle Skousens medarbejdere.

null

At være butikschef kræver, at du har et godt overblik og har klare målsætninger for hvad du vil opnå for dig selv, for medarbejderne og for butikken. Du tager udfordringen op og går forrest i dit team.

Du skal kunne have mange bolde i luften på samme tid, og ikke mindst evne at få vendt en negativ situation til en positiv.

Mine største roller som butikschef er at forstå økonomien i butikken, sætte kunden i centrum, butikkens overordnede udseende, udvikling samt at opnå KPI’er. Jeg skal få butikken til at køre efter de målsætninger og budgetter jeg har sat sammen med min franchisetager.

Det er samtidig at opnå butikkens vision; vi vil give byens bedste kundeservice. Så det er vigtigt at få skabt en god arbejdsplads, hvor vi vægter kundeservicen, sammenholdet, drive og modenhed meget højt. Det indebærer at sætte opnåelige målsætninger for mit team og få dem med til at gøre min vision for butikken til en succes.

At være butikschef kræver, at du har et godt overblik og har klare målsætninger for hvad du vil opnå for dig selv, for medarbejderne og for butikken. Du tager udfordringen op og går forrest i dit team. Du skal kunne have mange bolde i luften på samme tid, og ikke mindst evne at få vendt en negativ situation til en positiv.

Som butikschef i Skousen har jeg udviklet mig som leder og jeg er blevet et stærkere menneske og kan klare flere udfordringer. Jeg får følelsen af at kunne udrette succesfulde planer. Det giver en indre glæde, når jeg ser medarbejderne blive glade og opnå deres mål. Men det kræver evnen til at forstå dine ansatte og deres personligheder.

Det motiverer mig, at jeg har indflydelse på, i hvilken retning butikken skal gå. At se mit hold være en succes og komme i mål. Og det skal være sjovt at gå på arbejde - og det er det i Skousen.

Hos Skousen betyder vindermentalitet alt - at skabe en vinderkultur, som er noget helt specielt. God butikskultur giver bedre resultater og langt bedre kundeoplevelser.